|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Po meni pitanja trebaju da budu ozbiljnija iz godine u godinu... to se u mom selu zvalo napredak... a ako su pitanja ista, i odgovoreno je mnogo puta na njih.. onda definitivno "ovaj brod ne plovi nikud". pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 30-05-2011 at 10:40 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
VIP Member
|
![]()
kako bi trebalo da se radi kad se pojavi nesto nepoznato i treba odgovor na to:
1. Google / Internet - provesti par sati kopajuci i citajuci sta tu ima 2. Re-formulisati pitanje pa opet na Google / Internet - procitati opet 3. Web sajt od proizvodjaca doticne sprave / softwera - njihov forum 4. Ako neznate engleski - Rumski - precesljati uz pomoc "serach" funkcije da neko vec nije pitao.. 5. Nema nista o tome (vrlo tesko, al' ajde..) ONDA postaviti pitanje! Ja non-stop citam i "istrazujem" neke druge stvari na internetu i MNOGO je brze nego da cekam da mi neko ponudi neki odgovor na nekom forumu...mnogo brze !!! Drugo - NIKAD ne uzeti prvi odgovor za pravi odgovor. Treba uporediti sa iskustvima drugih - ZNACI OPET GOOGLE !! Onaj ko se buni - samo pokazuje koliko je nestrpljiv i kratkovid ako ocekuje da ce SVE odgovore naci na JEDNOM mestu. Plus - treba zapamtiti da velika vecina ljudi koje daje razne savete samo "MISLI DA ZNA" odgovore. 99% njih uglavnom nemaju doticni software / spravu i nikad nisu radili sa tim !! ![]()
![]() |
#43 | |
Moderator
|
![]()
Tako valjda samo matoriji rade...
![]() ![]() Quote:
site:rumski.com tako dobijete rezultate samo sa foruma rumski, i to neki put bolje radi od ugradjene funkcije u softveru foruma (ali nema highlight) pozdrav bogi p.s. evo primera: 1. RME Babyface 2. Superchunk 3. ADAM A7
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 30-05-2011 at 11:00 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
VIP Member
|
![]()
[haha..sad sam video..omaklo mi se / zamenio slova (inace cesta pojava..)
napisao SERACH (koje cak i nasem ima znacenje !! ![]() hahaha..do jaja.. Hvala Boggie !!
![]() |
#45 |
Superoperater
|
![]()
Ja sam se par puta zajebao da pitam nesto na rumskom i dobio odgovor tipa imas vec napisano, ili kako takvu glupost uopste pitas... Jer ljudi ovde pate od toga da druge ucine sto glupljima i retardiranijima, pri tome rastuci u sopstvenim ocima. A pri tome ne vredjaju nikog direktno i stvarno vec virtuelno...
Na moje pitanje, setite se, da li znate gde mogu naci dobar kik, dobio sam mnogo negativnih reakcija i to posebno od gosn DaBeara, koji umesto da pobroji par banaka sa semplovima, ili prosto odustane, krene da mi prica kako ima kikova u svud naokolo... Dakle, mozda sam fetisista koji hoce da sve kikove nadje u jednoj banci, mozda hocu da imam sto vise kick vst generatora, banku autenticnih 909 kikova. sta je koga briga, ali zapoceta je debata o tome... Pa mi se to posle jos u par navrata kao kroz salu natrlja na nos... Strasno! Sta ta prica govori ? Dalje, svako ko se prijavi na forum je po defaultu nepismen i neuk... Nekad neko zapocne i pomalo mozda glupu temu radi druzenja i chatovanja sa clanovima (ali sta ja o tome govorim, ja sam tezak asocijalan slucaj, right Arture - ocito spadam u neku spamersku grupu ovde) Cesti pokusaji da se nesto novo unese u ovaj DEBELO UNAZADJENI nacin rada, sta god on imao za cilj da proizvede, nailazi na teska negodovanja, tipa ti ces sad da NAMA solis pamet i tako dalje... Da sam napisao da sam producirao Bjelo Dugme, Colica ili Brenu, to bi onda bilo itekako pametno, bio bih pozvan da gostujem, a realno, ta konkretna produkcija je toliko losa da boli. Pesme su postigle uspeh jer su bile trendi, dobre za ono vreme i prodirale su u siroke mase mladih slusaoca, ali nisu sigurno od losih pesama postale dobre, samo zahvaljujuci carobnjacima iz studija toga vremena! Oni su samo imali SRECU da im se da da rade dobre pesme. Sta da dodam na ovo ? SE Gemini ? Ne bih dao 20 din za mikrofon sa toliko suma, kakva crna toplina, ja se izgleda tesko podgrevam... Ali opet - to je odlican mic...Tako pise na GearSlutz forumima i mnogi poznati ga koriste... Uradili bi oni to isto i sa AKG c4000, samo ne bi morali da se bave i shumom koji dobiju iz lampi. Tako da se uglavnom i ne trudim da nesto pitam i naucim, vec eto, kazem po nesto ponekad, sto je uglavnom 100% suprotno od zdravog razuma, tako da se postavlja pitanje, sta JA i bilo ko nov ovde ima da trazi ? Napravite ljudi sifru, izdelite medjusobno i napravite forum zatvorenog tipa, pa onda se druzite do mile volje. Ovo kako rekoste nije UN i necemo svakog ovde nesto "postovati i tretirati specijalno", ovo je forum audio profesionalaca koji se medjusobno druze. Odredite pass, podelite medjusobno i prestanite sa omalovazavanjem neznalica, koji bi da snimi pesmu sa radija, ali ne zna kako! Za nove clanove: OD DANAS NEMA VISE POSTOVANJA. ZA 6-7 GOD koliko traje ovaj forum, sve je vec 100 puta prezvakano, napisano, samo uradite SEARCH... Pozdrav momci i srecan vam rad...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 01-06-2011 at 04:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Moderator
|
![]()
Eh... ti se u'vati za taj kik... Mozda je samo trebalo da malo preformulises pitanje, znas, jbg, ko kad bi Sumaher upao u radnju i pitao da li ima neke dobre gume, pa mu ponude winteru, a samo je trebalo da skine kacket i naocare...:~)))
Iako i mene nekad poklope, ljudi koje pominjes imaju ponajvise"tenksova". Ipak to govori da zaista zele da pomognu i uspevaju u tome... Cesto se desava da neko sa 13 postova oce da naguzi pola foruma, i ja mislim da to nije lepo. Dakle osnovno je kad dodjes nekome u goste, prvo budes miran, citas, zveras... Ili tako, ili lepo kazes "ja sam Pera Peric, imam najveci ovde, i mozete svi na poljubac i sta je...!" Mada ni to nije bas fino, ali moze i tako...
![]() |
#47 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 01-06-2011 at 11:30 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Superoperater
|
![]()
..
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 02-06-2011 at 05:28 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Superoperater
|
![]()
.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 02-06-2011 at 05:24 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ostalo je malo zustrije napisano, ali imam i ja lose iskustvo (tako da razumem) kada sam upitao za neki VST za dnb ritmove koje neko koristi (mislim da je bilo prosle godine). Prvo pljuvanje i napadi, pa "nauci jedan, ali da znas", pa "citaj i gledaj tutorijale decko", pa prouci, kao da nisam nista pipnuo u zivotu ili ne daj boze procitao u vezi toga (valjda treba sakupiti vise odgovora na jedno pitanje sa raznih mesta pa onda uporediti, probati ovo, probati i ono?)...bilo je i konkretnih, normalnih odgovora od strane nekih clanova, ali...odnos je bio 50:50. No da stanem...bolje...jos sam mlad ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ko je ko na Rumskom | OFF | Pricaonica | 195 | 27-05-2013 07:24 AM |
Farenhajt - Jos uvek, pop rock | Mitjovan | Promocija radova | 5 | 06-10-2010 12:57 AM |
zasto uvek nesto jebe | nav | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-08-2010 02:30 PM |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Kao i uvek nesto interesantno od mene :) | AcaHari | Tutorijali | 1 | 07-04-2007 09:24 PM |