|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() jedino sto ste nasli je link gde je net za milisekundu brzi od iphone-a i to je to.. a ustvari nije sve u brzini browsera.. ali sto kaze Tomislav, neka koristi svako sta misli da najbolje za njega.. ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
pa ljudi ja ne znam sta je sa vama, svako i koristi sta mu vise odgovara, niko nije protiv jobsa i iphone-a, vec se poredi sa drugim proizvodjacima da vidimo sta imaju i drugi da kazu kao odgovor.
@ivan: nema testa izmedju ipad2 i samsung galaxy tab2, bar ja nisam nasao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
Ne razumem pljuvanje ni po jednoj od ove dve platforme. Svaka od njih ima svoje prednosti. Koristio sam dva android telefona i imam android tablet, a opet nemam neku "potrebu" da pljujem po appleu. Koliko god pljuvali apple, on je ipak zapoceo revoluciju sa svakim svojim proizvodom, samo je mana sto su apple proizvodi preskupi, i mislim da se to nece menjati u skorije vreme, jer je apple ipak ime u IT industriji skoro trideset godina. Samo ta cinjenica dokauje koliko je apple dobra kompanija, kada se toliko dugo odrzala na samom vrhu it indusrije. Android je i dalje relativno nova platforma, i verujem da ce u buducnosti biti mnogo usavrsavana (Ice Cream Sandwitch deluje obecavajuce). Plus za android je i to sto je otvorenog tipa, tako da svi mogu da doradjuju sta im se ne svidja, za razliku od applea. Mana mu je samo sto aplikacije mogu da se pisu iskljucivo u javi, pa ga to malo ogranicava (mislim da je to razlog kocenja pojedinih aplikacija na Androidu). Mada, na kraju krajeva, i iOS i Android pokrece unixoliki kernel, tako da su u osnovi oni nekako povezani :P. Sto se tice price sa pocetka teksta, sada koristim samsung star II koji ima samsungov fabricki operativni sistem, i nista mi ne fali. Tako da, ko sta voli, neka kupi. Sve je dobro ako moze da zavrsi posao koji mu je u osnovi
![]() EDIT: Izvinite na zomifikaciji teme, tek sad vidim kad je zadnji post postavljen ![]() Last edited by rastamankg; 29-10-2011 at 12:22 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() http://android.xamarin.com/ Quote:
http://blogs.computerworld.com/17416...vell_microsoft Inače, Apple je ispred svih u onome ?to se zove emocionalni dizajn, a da ne pričam o optičkim varkama tj. iluzijama, ?to u stvari Apple proizvodi i jesu ![]() ![]() Kad već pričam o emocionalnom dizajnu a i da ne bude ba? totalni offtopic, evo par slika sa android telefona od pre par dana:
![]() |
![]() |
#45 |
Member
|
![]()
Auu, dobra masinica
![]() Ontopic: Ovo je stvarno dobra fora, da se visual studio koristi za programiranje android aplikacija, to nisam znao. Moracu da probam kako to sve funckionise, ali pitanje je brzine izvrsavanja, kompajliranje iz .Net koda u Javu moze biti veoma bolno po performanse... Mada se nadam da ce google u skorije vreme resiti problem programiranja iskljucivo u javi, jer su performanse za odredjene stvari uzasno lose (Audio latenca je oooogromna). Ipak je sve to samo linux, malo ogoljen i nasminkan ![]() BTW. Tackice se bas primecuju kako iskacu :P Last edited by rastamankg; 02-11-2011 at 01:22 AM. Reason: Tackice, tackice, tackice |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Android aplikacije | ProkDu | Pricaonica | 34 | 04-04-2011 10:30 AM |
Android koncept kreiranja muzike | Goran B | Razno | 0 | 10-08-2010 06:17 PM |
Koreanka skida beyonce preko iphonea | HeatMan | Razno | 15 | 30-03-2010 09:26 AM |
ruDAW ONE v2, duplo jaci od starog... | diviner | Obavestenja | 0 | 17-08-2007 09:18 PM |