|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
licno ga nisam hteo, al ortak ima, tako da slicno(vido, pipo, sto bi rekli), a babe i zabe, ne znam, to je kao kada bi poredjenje radili lg i samsung, i neko i samsunga dodje i kaze "babe i zabe" ja to tako vidim. sorry, al vas ne razumem... ili je to mozda ista ona fora mac pc, samo sto je ovde mac linux, al opet. ako bi tako gledali, onda lg moze svima kaze mrs: cak i iphone-u, jer ima dva jezgra koja trenutno rade najbrze na trzistu, tako se pokazalo.
mikatechnika.bandcamp.com/ http://soundcloud.com/mikatechnika http://www.youtube.com/mikatechnika www.facebook.com/mikadroidtechno/ http://soundcloud.com/mikadroid https://www.facebook.com/avoid.mikadroid/ http://soundcloud.com/frequency_movements Last edited by Mika Technika; 31-03-2011 at 01:48 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
I ja sam primijetio da ljudi kao da imaju neku emotivnu vezu sa kompanijom Steva Jobsa. ![]() Ono sto je Mika ovdje okacio je apsolutno tacno i drago mi je da ima neki snimljeni materijal onog sto sam i sam sa drugarima uradio prije desetak dana! Quote:
Dalje,masina koja je u iPhone4 je Arm Cortex A8 na 1GHz,to je napredinija verzija A8 koji je u N900 na 600 MHz.U praksi su se pokazali slucajevi klokovanja na 1150MHz bez maltene ikakvih problema i radio je kao zmaj!Bez kocenja,podizanja temperature i slicno...(The Nokia N900 is powered by a high-end OMAP 3430 ARM Cortex A8 which is a System-on-a-chip made by Texas Instruments based on a 65 nanometer CMOS process. The OMAP 3430 is composed of three microprocessors; the Cortex A8 running at 600 MHz (up to 1.15 GHz with good overclocking)) Arm u Nokiji je inace predvidjen na 1GHZ ali iz nekih razloga je ostavljen na 600 MHz,medjutim kad su ga podizali na vise,to je bio u dosta slucajeva pun pogodak. Ono sto hocu da kazem da se taj Arm u Apple-u ne moze porediti ni u kojem slucajevima sa zverima iz LG,Galaxy S dvojke a pogotovo sa azdajom iz htc EVO 3D koji je dual-core i to na radnom taktu od 1.2 Ghz plus sa revolucionarnim 3D S-LCD capacitive touchscreen-om koji je pioneer u snimanju 3D videa i full HD 1080p! I gdje je tu iPhone?? Last edited by AudioStorm; 31-03-2011 at 10:02 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Moras imati neke 'prakticne argumente', jer ti na papiru su samo za reklamu Last edited by Matoree; 03-04-2011 at 03:33 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Ivan Lekic
|
![]()
.. znas ono.. "ma pricaju ljudi"
smesno, moze da bude i 4ghz, sta vredi kada 3gs sa svojih 600mHz razvaljuje, o iphone4 necu ni da pricam ![]() da se razumemo, ios bez jailbreak-a je ravan symbianu, sa jos nekim nedostacima.. ali zato sa jb, tata-mata ![]() o hardware-u necu ni da pricam.. ![]() imao sam sve androide i htc modele, a sada po drugi put iph4 .. i ne pada mi vise na pamet bili sta drugo.. cekam iph5 ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ivan Lekic
|
![]()
Ovako otprilike bude i sa telefonima.. ubice ubice.. i na kraju .. smejurija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
Ne ku?im tu vječitu potrebu da se pljuje po iOS-u i iPhoneu. Mobitel je odličan, ima super ekran, brz je... Za?to sad forsirati da je Android genijalan i za?to ljudi koriste iphone?? Mislim da se uvijek mo?e naći br?e, ali shvatite da to nije ono ?to ljudi hoće
![]() Okanite se rasprave i koristite ?to hoćete. Ja ostajem na iPhoneu, uređaju sa savr?enim user exeperienceom, tonom aplikacija, odličnim touch screenom i prelijepim dizajnom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
...
i nemojte mi sad reći da postoji ne?to br?e i ljep?e i bolje, jer uvijek postoji. I postojat će bolje od onog ?to ćete navesti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
sam kazes da se babe i zabe ne porede, i onda nadjes najgori tablet da poredis sa ipadom, ne kontam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Android aplikacije | ProkDu | Pricaonica | 34 | 04-04-2011 10:30 AM |
Android koncept kreiranja muzike | Goran B | Razno | 0 | 10-08-2010 06:17 PM |
Koreanka skida beyonce preko iphonea | HeatMan | Razno | 15 | 30-03-2010 09:26 AM |
ruDAW ONE v2, duplo jaci od starog... | diviner | Obavestenja | 0 | 17-08-2007 09:18 PM |