|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Ma ljudi... Ne vjerujem da ce to biti 'allmighty' alat s kojim ce moci da se mice vokal iz pjesme ili bilo koja traka iz aranzmana 'kao rukom da se izvadi' bez nekih anomalija, bar jos uvjek. Pretjerujete...
![]() Isto su to stari vukovi govorili za midi, da ce da unisti sve.. Da vise nikad nece trebati 2 ruke za svirku na pianu i slicno... ![]() Sve u svoje vrijeme... A talenanat, rad, znanje i emocija za sva vremena... Lagano ![]()
![]() |
#42 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Last edited by serbianzoro; 18-05-2010 at 02:39 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
Iskoristi ga pametno i postavi primer majke ti i ucini mi zivot srecnim!!!!
![]() |
#45 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#46 |
Member
|
![]()
^
izvini ali stvarno ne razumem taj tvoj sleng... ali svakako mislim da ti je ipak najbolje da nastavis da se drzis rada i mix-a u winampu, verujem da si ovladao njime
![]() |
#47 |
Banned
|
![]()
Citiraj sta ti nije jasno. Rek'o sam da vokal koji ima potrebu da se pegla sa shiftom nije upotrebljiv i da nece zucati ni kad se nastima.
Vokal ili zvuci, ili ne zvuci, bez obzira da li je tacan ili ne. Neki pevac peva tonu falsa pa zvuci odlicno za to sto peva. To je obicno razlika izmedju izvodjaca i obicnog horskog pevaca koji je koristan, ali nije za solistu. Jel' sad jasnije? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#49 |
Junior Member
|
![]()
melodine editor.(sa DNA Direct Note access ) je software,;(alat) koji pomaze da lakse napravimo neke stvari za koje nam je prije trebalo vise vremena i drugaciji nacini,(po meni tezi),
ne moze se s njime izdvajati vokal iz pijesme, ali se kod pravljenja pijesme moze puno pomoci kod sredivanja (peglanja) vokala, po meni on je puno bolji i napredniji od ;Antares Autotune i slicnih programa. bio sam na njegovoj prezentaciji u njemackoj,i ostao zapanjen. za sve "nevjerne". na ;;http://www.celemony.com/ (nikoga ne reklamiram) ovo je za sve one koji neznaju naci "gdje"" ima demo verzija;skinite je besplatna je. skinite Melodyne editor 41 mb (nemojte studio) u cubaseu reaperu u cemu vec radite ,osvirajte nesta na ritam gitaru.po volji..ali da nije duze od 10 sec, jer ovo je demo verzija, to expotr u wawe formatu smijestite negdje, instalirajte ""Melodyne editor demo" pokrenite ga;;file;;open;;ubacite u melodyne onaj waw sto sta napravili otvorite;;""algorithm"" pritisnite ""poliphonic" "razbacati" ce vam waw traku na tonove i onda radite sa tom snimkom (ritam gitare )sta zelite ispravljajte, kvarite po volji . ovo je demo verzija mozete ubacivati samo 10 sec. vjerovatno uorginalnoj kupljenoj mozete ubacivati cijele traka raznih instrumenata. i na ovaj ih nacin popravljati sredivati. na njihovoj stranici imate besplatne "video tutiorijala" koji objasnjavaju rad na programu do najmanje sitnice. ja cijeli zivot radim u "cubaseu" ali volim kada ,"neki mali " naprave nesta ovako veliko. ovo je alat koji pomaze;nama muzicarima da lakse savladamo mnoge prepreke:: nikoga nisam htjeo reklamirati : ovaj program ima mnogo mana ali ""DNA Direct Note access" je velika inovacija i veliki napredak.. ovo sam napisao zato sto mnogi pljuju po njemu a nisu ga ni probali. izvolite kolege muzicari probajte demo verziju kako sam napisao gore i ako onda ne vidite njegove mogucnosti pa ""onda pljujte"" |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
Pa pljujem zato sto sam probao i cekam demo mesecima jer sam mislio da ce zaista da radi.Melodine je ok sprava koja je vec postojala i to je ok,ali dna je djubre i tvrdim da je niko od ozbiljnih producenata nece nikada iskoristiti jer cim ton promenis u celoj prici na bilo cemu zvuci kao da si mu zalepio na toj tacki flanger ili su se faze sjebale,jeste li svi toliko gluvi?!?!?!?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
note na internetu? | sub | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 13 | 21-03-2010 09:26 PM |
Snimljene MIDI note sve nagurane na početku?!? | SickBoy | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 08-06-2009 12:35 AM |
Direct Mind Access (DMA™) musical composition technology | Gulanfer | Pricaonica | 1 | 02-04-2009 01:18 PM |
Celemony Melodyne - Direct Note Access | redroom | Audio Software | 40 | 17-03-2008 11:14 AM |
Direct X 10 | dejankuki | Audio Software | 10 | 09-06-2007 11:04 PM |