|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
MAO
|
![]()
nema tu skromnosti, određene osobine distorziranog zvuka krenu da se javljaju tek kad kutija krene ozbiljno da se pobuđuje. Tako su ih dizajnirali, birali drvo i zvučnike, i zapreminu kutije. Blago tebi što se ne moraš baviti tim
![]() A i taj TLM je jako fino parče opreme, čak pošteno izvan mog budžeta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
Nisi odgovorio sa kojim preampom snimas, zanima me? Koliko jacina signala se uopste dobija kada se ozvuci tako nesto preglasno? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Mismatch? Kako? To mu dodje jedna od standardnih kombinacija (emg+6505).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Na valvestateu su snimani mnogi poznati metal albumi.... Quote:
![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 30-04-2010 at 12:39 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Onoliko koliko je preamp "otvoren", odnosno koliko das gain-a... SM 57 trpi opterecenja do malo ispod ili oko 100db, sto je vise nego dovoljno da nece da izoblici ili sam mic kao mic distorzira... Pa kad moze sve dobose da slika,nece ga pojacalo pocepati...! Kondenzatori trpe i do preko 140db zavisno od modela...
![]() |
![]() |
#46 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]()
MCI moze da "obori" preamp, zar ne...?!?!...ili taj tvoj raskupusani ne moze?
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 30-04-2010 at 04:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
![]()
Nemam onaj call/trim, ako na to mislis. Trebalo bi to uraditi kvalitetno. Mislio sam staviti atenuator ili pogledati sta je sa tim njegovim delom elektronike. Verovatno da imam to negde, samo ne znam koliko je kvalitetno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Senior Member
|
![]()
Inaće ne volim metal, ali bi baš volio znati koji su to albumi snimljeni na Valvestateu
![]() Quote:
Nisam čuo da je iko rekao Pageu da mu je loš zvuk na Kashmiru a pjesma je odsvirana na Danelectro gitari od šperploče. Kako nisi čuo za Fender Bassmana?? ![]() Last edited by sira; 30-04-2010 at 03:58 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
29524: MEMEME - THE ULTIMATE VERSION @ Crna Kuca 13 // 15.12. | Lag | Razno | 1 | 15-12-2009 10:28 AM |
..mixdown vs. recording.. | lesha | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 13-12-2005 07:53 AM |
Recording Tutorial ;-) | dvuckovic | Tutorijali | 1 | 19-09-2005 04:42 PM |
Ultimate Reverb Pack - SIR | Mogli | Audio Software | 23 | 10-05-2005 05:49 PM |