|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mi svakih par godina kupujemo par setova CD-ova sa instrumentalima za izradu radio spotova. Ali razlika cijene izrade i cijene emitiranja radio spotova su ogromne npr u splitu i zagrebu, privreda je na ovom području puno slabija, i uz istu slu?anost, moramo bit duplo i vi?e jeftinij od ZG radio postaja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
BRAVO !!!I ja isto tako mislim da treba da se krene od nekog minimalca i da ti je cilj samo da napravis ime a kasnije tek da unovcis sve to. A i to sto si rekao je istina za repere i matrice.Svi oni rade " nesto svoje " u Fl ili cemu vec i prosto nece da kupe,a naravno tome doprinosi i nasa hip hop scena =tj slaba zastupljenost !!Primer za neke od njih su Gru,Marko Djurkovski itd ... Ma ja samo ako budem nasao zajednicki jezik sa jednom devojkom sa foruma,sa njenim glasom i mojim idejama mislim da bi mogli da napravimo BOOM na nasoj sceni !!Jer stvarno verujem da je ona to sto sam dugooo trazio i bilo bi steta da je ne uzmem pod svoje okrilje.Imam trip da cemo biti kao Puff Daddy & Mary j blige ![]() Kakav entuzijazam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Po?to po tvom komentaru imam utisak da bi hteo da je ?eni?... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Comentari ti odgovaraju nick-u ![]() Aj recimo da objasnim ovako.Kad trazis nekog (hmm pa aj da kazem 3 god) ko ima takav flow,peva na engleskom,ima stila za pevanje kakav sam ja trazio dostaaa dugo onda moras prosto tako da odreagujes ![]() To prosto nije nesto sto zvuci kao svaka druga reperka ili rnb pevacica sa nasih prostora.Mnogo vise lici na USA school ![]() Ne kazem da su moje pesme Timbaland hitovi ali jednostavno sa mojim smernicama MISLIM da bi od nje napravio zvezdu. Btw jbt mnogo gledam onaj Mtv i sve one emisije poput Making a Band,Cribs,its . . . to utice na VUGLA RODJACIII !!! sto bi rekao Pinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ali vidi.. sutra je Bo?ić (u HR)... ljudi odmaraju, imaju slobodne dane, ja moram najkasnije do subote napraviti 2 primjera za reklamu, za koju sam rough cut dobila maloprije. Ili... kad sam bolesna... nema bolovanja.. mora? napraviti ?to mora?... u roku. Zapravo je ovaj posao (ako ?eli? ok zarađivati) prilično dobar način za uni?titi zdravlje. Da ne govorim o silnim godinama kad sva ta glazba i sav taj trud nije donosio nikakvu financijsku dobit. To je djelić druge strane priče. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sennheiser MD 441 - cena? | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 41 | 01-04-2011 08:51 AM |
Tc finalizer plus-Tc finalizer 96 kolika je razlika | pandrea | DSP forum | 0 | 23-04-2009 01:14 AM |
akg c414 cena? | serbianzoro | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 26-03-2009 11:46 PM |
em-u 1280m - cena u yu ?????? | pinga | Computer Hardware | 6 | 12-12-2004 07:17 AM |
.= Cena pesme? =. | ProkDu | Razno | 8 | 30-10-2004 07:33 PM |