|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Moderator
|
![]()
evo su radovi.. sad su ih nakachili.. maxov je br 244, a moji su od 245 do 251.. (ukljuchujuci 245 i 251)..
ja sam okachio pun q pesama chisto da vidim hoce li ih okachiti, a oni okachili sve.. ![]() jebem li ga.. btw, preslushajte pesme bar.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
,mada bas se i ne voli sa uslovima konkursa. ![]() Preslusao sam do sada oko 20 pesama i koliko vidim vecina je ignorisala da zele "veselu i pozitivnu" pesmu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderator
|
![]()
pa vecina je ignorisala i kvalitet..
![]() hvala na slushanju.. preslushaj ostale.. neke su sranje, neke su ok.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
ubacili se i mi... zaj'bancija... bice i starih lakrdijasa
zeeeeeeeeeeeezanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Izgleda da su svi naucili kako da resetuju ruter... Al' bilo je samo pitanje vremena.
ne mogu vise ni da preslusam pesme koliko je zaguseno. A sad smo pali na 10. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
ko da je bitno... ionako samo dve idu sa glasanja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
|
![]()
ja ne znam shto bi iko resetovao ruter..? ja mogu da glasam kolko god puta hocu.. nishta me ne sprechava.. (osim samog mene)
shto se pesama tiche.. drumnzez me odushevio.. ovo vashe (flert) me previshe podseca na pun q pesama.. pa chak i na cukicev poslednji album.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Prva 2 ulaze sigurno u izbor a od ostalih 10 oni biraju ko ce takodje uci u najuzi izbor.
@heat man: Hvala?... S'obzirom da smatram da je taj album jako dobar.
http://soundcloud.com/drasko-popovic http://www.youtube.com/user/madmuzzy84?feature=mhee Last edited by MUzzY; 17-12-2008 at 12:55 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
Sto se rutera tice, ja realno ne znam drugi nacin posto su ogranicili na jedno glasanje dnevno. Sto znaci da dok ti se ne resetuje IP adresa ne mozes da glasas vise od jednom dnevno (sto i radim...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |