|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]()
saznao sam upravo da ni sony vaio nema texas instr., vec ricoh firewire controller.
![]() trazi se laptop koji ima TI firewire chipset! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
pitaj momke iz kraftwerka oni koriste sony vaio ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
da, znam da oni koriste vaio, bio na koncertu. vaio je navodno ranije imao TI firewire chipset (kao i lenovo, kao i HP, kao i mac koji je zatim preso na agere pa je sad opet na TI cini se...), no kako sam saznao od jednog korisnika sony vaio laptopa iz SR serije, u njemu je sada ricoh fw chipset.
ima li netko kome nije namjera podjebavati? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
nisam te mislio omalozavati , nego ono malo da skrenes misli sa te muke
![]() nego napravi experiment ako vec nekog poznas da ima sony vaio sa tim novim Fw chipsetom isprobaj neku fw kartu par dana i donesi sud ... ja na ovom hp-u nemam fw konekciju jer ne rabim toliko laptop za te "zezancije" za to mi sluzi desktop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Member
|
![]() Quote:
ne znam nikog osobno tko ima sony vaio, za ricoh firewire chipset sam saznao od jednog korisnika na stranom forumu. ma na netu ima toliko svjedocanstava o tome kako na laptopu nista drugo ne igra osim TI fw, tako da mislim da uopce nema smisla experimentirati. najgore je sto izgleda da cak i isti model odredjenog proizvodjaca nekad dodje s jednim, a nekad s drugim chipsetom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da tu nema nikakve dileme, mislim na izbor "laptopa" Sto je pogresna rec, kaze se NOTEBOOK, poslednji "laptop" je napravljen pre 15-ak godina...
Dakle treba pogledati sta sve koriste "veliki igraci" kao sto su Hancock, Zawinul, Corea, Dave Grusin, razni klavijaturisti po bendovima, da ne nabrajam, ne smem da konkretizujem, da me ne bi banovali, ali bar tu je situacija jasna, masine sa "prozorcicima" ili raznim "vistama" tu prosto nemaju pristup, iz vrlo poznatih razloga padanja sistema, zaglavljivanjima, plavim "ekranima smrti" i tako dalje...dakle tu popularna "vocka" koja "drzi doktora napolju" vlada, i tu diskusije nema, jer je ponavljam, stvar jasna, pogotovo sto nikakvih problema sa FireWire kartama i chipovima nema - to sve odmah radi bez problema, bar kod mene, bilo koju spravu da "nakacim" Pozdrav, i srecni praznici SVIMA!!!
![]() |
#47 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Last edited by silicon science; 09-01-2009 at 11:09 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
Kad bih kupovao, odlucio bih se za:
15" ekran: jer sve iznad je skuplje zato sto ti nudi veci ekran, a sve ispod zato sto je miniaturno i zahtjevnije za proizvodnju. Intel Core2 Duo procesor iz T ili P serije zato sto su mnogo bolji od AMD-ovih i zbog rezultata u benchmark-testu http://www.notebookcheck.net/Mobile-...st.2436.0.html najmanje 3gb RAM za graficku od najmanje 256mb decidirane memorije: konkretno naprimjer nVidia Gforce 8600 GT Kad novac nebih bio vazan vjerovatno bih kupio MacBook Pro, inace je im je los price-value-ratio, zato Dell XPS M1530! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EVENT Opal - jako hrabar nastup! | Tiki the Boyler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 10-09-2010 03:44 PM |