|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Senior Member
|
![]()
evo moje neko skromno iskustvo ...
AH gl 2200 ... cini mi se da su visoki malo priguseni u osnovi ceo miks mi je malo muljav , nije me preterano odusevaila ta mikseta ...serija koja ga je zamenila je gl 2400 , nesto su radili na preampima i eq , nisam jos probao ... Gs 3000 u odnosu na gl 2200 je korak i po unapred u odnosu na gl 2200, sound je bio topliji ,eq muzikalniji ... posle slucajno kupio Behri Xenyx ... definitivno los sound ... Mackie Onyx 1620 , prijatno izneneadjenje , mnogo bolji eq u odnosu na raniju vlz seriju , cist i transparentan zvuk , cak i u odnosu na AH gl 2200 ! AH je imao u startu pojacane nize srednje frekvencije a nisu mi bile toliko prijatne da bih to mogao nazvati recimo "prijatan topao sound" , sto bi trebalo da karakterise AH ... Onyx je neutralniji (linearniji) medjutim EQ omogucava lagano otopljavanje sounda u bas zeljenom pravcu ... za preampe neznam jer uglavnom teram klavijature preko miksera |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Senior Member
|
![]()
Imam AH GL2400. Koristim ga samo kao prolaz za linijske signale, retko koristim EQ i preampove, ali ono sto sam probao radi dobro, jasno, cisto i toplo.
Po mom skromnom misljenju, za ulozen novac, to je i vise nego dobar mikser. Siguran sam da ce biti i drugacijih komentara i misljenja. Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
Za postavljaca teme... imas calrec mixer na ebayu koji bolje zvuci od pojedinih high end mixera....za te pare ima i Trident B koji je cudooo, a ima i poneki studer....pitanje je kako naletis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
SuperModerator
|
![]()
ne znam sta mi bi da ne spomenem Trident (iliti Toft
![]() ako bas MORA analogija, Trident B ili Toft ATB. Tacka. Allen&Heath ne moz bas da se meri sa njim.... mislim moze, ali nije to to. Ipak Tridza ima Balls, A&H je malo traljav, ali upotrebljiv (eh koliko sam samo uradio posla na njemu, a tek Pedjoni... ![]() pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Member
|
![]()
Ovo je za FOSNEX-a.Baci broj sve je u igri.Ah, da zaboravih da napomenem koji i da je mixer u pitanju volio bi da ima meterbridge.Inace za usnimavanje pojedinacnih vokala imam JOEMEEK i on mi radi OK a za snimanje bubnja i ostalih instrumenata koristio bih preamp mixera.Zato jer snimam dosta zivih instrumenata volio bih da je EQ na mixeru toplija i muzikalnija.Ponuda jos vazi ako ko ima dobar mixer ...
![]() |
#47 |
Member
|
![]()
Da cujem komentare sta mislite o ovome http://cgi.ebay.com/SOUNDTRACS-SOLIT...QQcmdZViewItem
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Ako ti je licni prijatelj neki dobar, vest elektronicar, kapaciteta blizu Rajka ili Cileta, onda uzimaj, inace bice veeeeelikih problema sto se potova, dugmica, i sveopsteg "krckanja" tice, inace jednom ga cuo u radu (svajcarska) zvuk nije los, prolaz linijskog signala takodje, drugo ne znam...
Mnogo srece, pozdrav,
![]() |
#49 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ok. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |
Da li je Analogni mix Superiorniji od Digitalnog? | den | Audio Produkcija - Tehnike | 50 | 03-09-2009 08:52 AM |
OT: Analogni snimači | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 21-03-2008 11:20 AM |