|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]()
Ja sm nakon ovoga što sam vidio svhatio da ima nade da i ja zapjevam iako sam do sada bio u zabludi da pjevam loše , tako reći, grozo.
Jelena će da uvede novi stil glitch pjevanje |
![]() |
![]() |
#42 |
Senior Member
|
![]()
Niste mi jasni....zasto ne cenite njen rad ? Tog dana jednostavno nije bila u formi. ALI. Jer se slusa ? Jer se gleda ? Da...... ljudi ovo i slusaju i gledaju !!!! Zena dere lovu.... moze joj se..... Vecina pesama ljudi sa foruma ostane u sobi 5x5..... E, i sta da radimo nego da im se pridruzimo u pravljenju nekih frankenstajn pesama tipa pola Grcka, cetvrtina Turska , cetvrt Iran..... i tako to.... pa ko se bolje snadje eto mu i lova... Ja nemam nista protiv....cak sta vise zadovoljan sam..... pa kad zaradim nesto love onda cu na letovanje u Azerbejdzan...jer cuo sam tamo ima sto-sta da se cuje a i da se pretoci (aranzira) za ovdasnji hit....samo polako, smejte se Vi !!!! Aha !!!
Ja zaradjujem lovu !!! A Vi ? Mozda se bavite umetnoscu ??? Samo napred ! ![]() Last edited by nenad; 21-02-2008 at 04:45 PM. |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
I Kinezi u Pancevu rade na taj nacin. Jer zaradjuju? Jer! Jer im se kupuje roba? Jer! Kupis kineske tike, prvo ih dva dana vetris na prozoru dok se ne naviknes, a onda ih nosis mesec dana dok ti se u njima noge ne ubudjaju, a patike iscepaju, pa onda kupis nove i ispocetka!!! Jer lepo shljaka? Jer! Jer stalno menjas patike i zato si fensi? Jer! Ali jbg, nekog smara sve to, ode kupi covek dobre patike za vecu cifru i nosi ih mesecima, a da mu se noge ne budjaju, i da su mu odmah udobne... Sto jer - jer!
#44 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ccccc zbog takvih kao ti nije ni cudno sto se nalazimo u ovakvoj situaciji... nije svako sklon azerbejdzanu, taman kad odes pokupi koju "originalnu" nasu pjesmu pa osvjezi ovu "scenu"... |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
ne bih imao nista da dodam ![]() JER! |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Eto imamo i iste poglede na MUZIKU..... http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21402 |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobro vece svima | stefanradjen | Promocija radova | 24 | 19-07-2009 10:12 AM |
Bilo bi dobro... | Maiv | Predlozi i sugestije | 1 | 13-12-2008 05:34 PM |
Dobro do?li!! | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 19 | 13-08-2008 01:15 PM |
Jevtino i dobro ;o) TDM i RTAS | Manley | DSP forum | 11 | 22-01-2008 08:35 AM |
Besplatno a dobro! | Shot | Audio Produkcija - Tehnike | 0 | 14-12-2003 03:50 AM |