|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
banned
|
![]()
Meni je za sada dosta i na jednom
![]()
![]() |
#43 |
Member
|
![]()
vratimo se na live...o logicu drugom prilikom...drug me navukao pricom na mac-ove...malo surfo i gledo cene...papreno mnogo..kod nac mac laptop 4900 km, iliti 2500e..mnogo brate, mnogo
![]()
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
jedina zamerka koju imam kod live jese interfejs , mogao je organizaciju svega i svaceg da pozajmi od acid-a , i da midi tj piano roll ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Naj vise ti se isplati da odes do Madjarske i da ga preneses na crno. Ustedis oko 400 eura. Ali veruj mi da MAC vredi svaki nivchic koji das za njega
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() @alavuk meni je interfejs dosta dobar, mada je to stvar navike,.....a piano roll...to je druga prica, nije bas najsretnije resen, ali poboljsava se iz verzije u verziju pa valjda i to rese
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
haaha ja sam imao live 3 dok nije bilo midi-a, poceo ponovo sa live 6, pa mislio da je bilo pobolsanja, tako sam bar cuo od ljudi
![]() ![]()
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
Pa da,ma i mene smara piano roll - pa cak i Fruity Loops ima neverovatno dobar piano roll sa sve naprednim funkcijama pa cak i midi delay i te zezancije...
Mene samo pregled nervira kod rolla - da je pregledan kao Logicov i da tako izgleda ,da ne moras konstantno zumirati i da ima normalnu fiksaciju sirine dirki ja bi bio zadovoljan .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Pro Member
|
![]()
Da, na zalost to s piano rollom jos nisu sredili.
Ja sam se donekle navikao ali dok sam radio reasonu ili cubaseu nekak mi se cini da sam vise editirao stvari u piano rollu. U liveu to izbjegavam sto vise mogu (odsviram pa quantiziram i malo editiram rucno ak je sta krivo ispalo). Zivcira me recimo poduplavanje tonova kad se povuce u piano rollu, umjesto da razvuce jedan ton. ![]() Eh da, valjda ce i to biti rijeseno do sljedece verzije. Postoji na njihovom forumu dio s komentarima i prijedlozima korisnika, siguran sam da su im to tam vec nabili na nos ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
What's new in Ableton Live 8 | Mika Technika | Audio Software | 11 | 17-01-2009 01:30 AM |
:: Ableton Live 5 :: | lesha | Audio Software | 9 | 28-07-2005 02:54 AM |