|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
banned
|
![]()
Cujem kao neki glas: ...... uti?aj.....majke ti.....to sr...e.... ne mo.u ni?ta da rad.m....... od te tvoje buke.....
Ali, da se ne lazemo, ja taj glas cujem cesto.... mozda je neko iz moje kuce? ![]()
![]() |
#42 |
mod?rateur analogue
|
![]()
odlicni savjeti , Color.
greske koje sam radio na prvim animiranim filmovima koje sam pisao glazbu je bas bila ta - puno previse sam svirao, u silnoj zelji da sve dobro pokrijem. trebalo mi je da shvatim koliko jake teme bolje stoje u filmu ako ispred i iza njih nema skoro pa nista. inace se ne vidi drvo od sume.. vise nista nema dramaturske tezine. pisati odmah cim ti nesto sine je odlicno. svakako treba zapisati svaki trenutak inspiracije. svaku ideju. i naravno bit spreman bilo sto bacit u smece do finalizacije projekta. jer nakon nekog vremena projekt je kao dijete, poprimi neki svoj zivot.. i tek onda se vidi... (zato mi je uvijek najlakse napisat odjavnu spicu, toliko vec poznajem film da se "sama napise"). mozda neke teme za koje covjek daje desnu ruku totalno vise ne mogu da sjednu, dok eto neki komadic, improviziran na brzaka, koji sam htio bacit u smece.. fantasticno rijesava kljucnu scenu. Last edited by clusterchord; 01-11-2007 at 03:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
gitara...recimo ... nesto melodicno na pocetku, kasnije, kako se crtez formira, bubnjevi ( dobos dominira ) i melodija sa pocetka prelazi u rifove...onako, malo progresivnije ...:P
![]() |
#44 |
Junior Member
|
![]()
prvo na ?ta sam pomislio je bio onaj uvod iz pjesme time od pink floyda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Junior Member
|
![]()
Pisaca masina, promjenjiv tempo tipkanja i pozadinski zvuk kapi kise..
Mozda glupo ali meni prva asocijacija.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Junior Member
|
![]()
goriBOR!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji delay preporučujete za synth? | redroom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 12-07-2009 02:44 PM |
Koju radnu stanicu preporučujete? | tukoje | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 26 | 28-12-2007 07:30 PM |