|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
SuperModerator
|
![]()
eee.. imao sam ja gomilu skica na takvim.... plus grundig-recorded koncerte sirom zemlje kad sam sviruckao
![]() ![]() ![]() ![]() pozz ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
pa nije mu to ba? novi album...No Sweat je iz 1997, a i moram priznati da nije ba? po mom ukusu...ali svakako se čuje znanje, kvalitet u svakom smislu, muzikalnost
|
![]() |
![]() |
#43 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... ma ja kad kazem novi album mislim da je meni pao saka... mozda je i mator, kao sto jeste ![]() pozz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
btw avatar ti je laznjak ! tj nije original sony HF :]
![]()
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 21-12-2006 at 10:41 PM. |
![]() |
![]() |
#45 |
SuperModerator
|
![]()
ma to je neko modelirao...nije fotka nego vector... ne znam ni sam gde sam iskopao avatar
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
ma nemoj sad da se pravis :] xaxaxaxaxa kad se setim Max(w)ell , Somy i sl kad su valjali na pijacama ...
|
![]() |
![]() |
#47 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
pa alavuk kako si snimio da to nije to? mislim, ja gledao sliku pa sam mislio da je snimljena u vrlo maloj rezoluciji pa se ne vidi etiketa dobro...ali da, to je ta čuvena sony hf normalka...eh kad se samo sjetim...jo? uvjek imam par komada sa nekom divnom muzikom i uspomenama na njima
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
imam oko sokolovo :] sacuvao sam sliku na komp pa umanjio btw. toliko sam imao tih kaseta da je to strasno pogotovu HF i TDK D60/90
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pozdrav svima ! | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 10 | 30-03-2009 09:39 PM |
Veliki pozdrav svima! | mandrak | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 10-04-2005 12:04 PM |
Pozdrav svima ! | korguser2001 | Computer Hardware | 9 | 10-04-2005 10:49 AM |