Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dragan Ivanović (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   pozdrav svima (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15666)

bassystem 19-10-2006 01:52 PM

pozdrav svima

Prvo želim da se zahvalim za ukazanu čast, da budem gost foruma, svima koji vjeruju da mogu nešto novo da saznaju od mene, i koji misle da će ovo biti interesantno...

Za one koji me neznaju, samo da se predstavim u par rečenica: imam 36god. rođen u Kotoru, tamo završio gimnaziju i muzičku školu, zatim bio godinu dana u Puli, u redovnom sastavu tadašnje Ratne Mornarice JNA (na to sam posebno ponosan, ali nemam tet JNA:)))), ali tu dužnost i nisam baš revnosno obavljao, jer sam se i tamo izvlačio svirajući genaralima po raznim svečanostima i proslavama starih praznika...

Zatim sam studirao Elektrotehnički fakultet u Splitu (1989-1991) dgje sam ostvarivao kontakte sa raznim muzičarima, i najzad pristupio pratećem bendu Dina Dvornika, ali sam zbog rata morao nastaviti studije u Beogradu, gdje i danas živim...

Radio sam kao klupski i studijski basista, aranžer, producent i DJ, na raznim projektima svirao klavire i sintove, gitare, perkusije, programirao bubnjeve, sintove, vste i pluginove, a trenutno pripremam neke svoje kratke muzičke forme (od akustično-ambijentalnih, do elektronsko-klupskih). Rado bih podlijelio svoje iskustvo sa vama, pa vas pozivam da me pitate šta god vam padne na pamet...

Dragan Ivanović

boggy 19-10-2006 02:04 PM

Re: pozdrav svima

Zdravo Dragane,

Drago mi je da te vidim, ovde, kao Gosta Foruma :)

pozdrav

bogi

idekius 19-10-2006 02:18 PM

Quote:

Originally Posted by boggy
Zdravo Dragane,

Drago mi je da te vidim, ovde, kao Gosta Foruma :)

pozdrav

bogi

Kazem isto, samo sa Deky na kraju, umesto Bogi :)

Goran 19-10-2006 02:33 PM

(Stavili su lezece policajce :( )

Alo, bolje i ovi sad nego oni asfaltni, moralo se na vr' prsta preko njih koliko su visoki bili (a i ovi sad su na sarafe pa se lako mogu "demontirat"! ) ;)

bassystem 19-10-2006 02:43 PM

e, fala na dobrodo?lici, nadam se da ću biti dobar gost (samo da ne bude "svakog gosta 3 (eng=three, it=tre, ger:drai) dana dosta:)))

Quote:

Originally Posted by Goran
(Stavili su lezece policajce :( )

Alo, bolje i ovi sad nego oni asfaltni, moralo se na vr' prsta preko njih koliko su visoki bili (a i ovi sad su na sarafe pa se lako mogu "demontirat"! ) ;)

pa to ti ka?em, ća?e auto izgulit svaki put...nego, naumpalo mi je da ponesem gedoru pa da napravim put za bicikletu, bar:D

ProkDu 19-10-2006 02:45 PM

Re: Otpozdrav

:D :cool:

DaBear 19-10-2006 06:02 PM

Dobrodosao....predajem ti stafetnu palicu!
( Pa raspali sa palicom! :rotfl: :rotfl: )

lesha 19-10-2006 06:06 PM

pozdrav "novom" gostu ;)

Quote:

Originally Posted by DaBear
Dobrodosao....predajem ti stafetnu palicu!
( Pa raspali sa palicom! :rotfl: :rotfl: )

polako, treba prvo da te zakljucamo i prebacimo u arhivu :D

bassystem 20-10-2006 12:46 AM

hvala, hvala i hvala

ps: da bear, polako, nisi ti jo? zavr?io...

balthazaar 20-10-2006 12:52 AM

kako si tek sad dobio status "gosta" a učlanio si se 2003?

All times are GMT +1. The time now is 11:34 PM.