![]() |
pozdrav svima
Prvo želim da se zahvalim za ukazanu čast, da budem gost foruma, svima koji vjeruju da mogu nešto novo da saznaju od mene, i koji misle da će ovo biti interesantno...
Za one koji me neznaju, samo da se predstavim u par rečenica: imam 36god. rođen u Kotoru, tamo završio gimnaziju i muzičku školu, zatim bio godinu dana u Puli, u redovnom sastavu tadašnje Ratne Mornarice JNA (na to sam posebno ponosan, ali nemam tet JNA:)))), ali tu dužnost i nisam baš revnosno obavljao, jer sam se i tamo izvlačio svirajući genaralima po raznim svečanostima i proslavama starih praznika... Zatim sam studirao Elektrotehnički fakultet u Splitu (1989-1991) dgje sam ostvarivao kontakte sa raznim muzičarima, i najzad pristupio pratećem bendu Dina Dvornika, ali sam zbog rata morao nastaviti studije u Beogradu, gdje i danas živim... Radio sam kao klupski i studijski basista, aranžer, producent i DJ, na raznim projektima svirao klavire i sintove, gitare, perkusije, programirao bubnjeve, sintove, vste i pluginove, a trenutno pripremam neke svoje kratke muzičke forme (od akustično-ambijentalnih, do elektronsko-klupskih). Rado bih podlijelio svoje iskustvo sa vama, pa vas pozivam da me pitate šta god vam padne na pamet... Dragan Ivanović |
Re: pozdrav svima
Zdravo Dragane,
Drago mi je da te vidim, ovde, kao Gosta Foruma :) pozdrav bogi |
Quote:
|
(Stavili su lezece policajce :( )
Alo, bolje i ovi sad nego oni asfaltni, moralo se na vr' prsta preko njih koliko su visoki bili (a i ovi sad su na sarafe pa se lako mogu "demontirat"! ) ;) |
e, fala na dobrodo?lici, nadam se da ću biti dobar gost (samo da ne bude "svakog gosta 3 (eng=three, it=tre, ger:drai) dana dosta:)))
Quote:
|
Re: Otpozdrav
:D :cool:
|
Dobrodosao....predajem ti stafetnu palicu!
( Pa raspali sa palicom! :rotfl: :rotfl: ) |
pozdrav "novom" gostu ;)
Quote:
|
hvala, hvala i hvala
ps: da bear, polako, nisi ti jo? zavr?io... |
kako si tek sad dobio status "gosta" a učlanio si se 2003?
|
All times are GMT +1. The time now is 11:34 PM. |