|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
KAKVA SVIRKA!!!!!!! Gledao mnogo, sve su bile dobre, ali ovo... BRUKA!!! Kakva energija, kakva uigranost, kakav groove....... Sat i po strasnog prasenja, neverovatna reakcija publike i energija. Ni na jednom njegovom koncertu koji sam do sada gledao se nije desilo tako nesto. Publika je pevala samostalne deonice, viseglase, urlanje, navijanje... Tako nije bilo ni na onom legendarnom koncertu u Oslu (Miler, Kirkland, Kolaiuta i Sting) koji ja cenim za jedan od najboljih ikada... Ako neko ima taj koncert, dao bih litar krvi, 5 godina zivota....... Samo je Dominik iz stare postave, tu je neki gitarista koji se nije isticao, ali se lepo cuo i bubnjar.... BUBNJAR!!!! Kakva zivotinja... Taj je pobegao iz Pantere ili nekog slicnog benda, ali definitivno naj bubnjarskiji bubnjar koji je svirao sa Stingom! Manu ispade sminker pored ovoga i to oonako, metiljav... A ja ga iizuzetno postujem... Ovaj definitivno nije svoj, ali ubi kako svira... Cvrst, snazan, zajeban Generalno, ni Police nije zvucala ovako nadrkano, a opet prefinjeno.. Ma idem da slusam one snimke sto sam napravio i da patim sto nije bio jos jedan bis... ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sting koncert | STUDIOTON | Razno | 13 | 08-06-2004 01:22 PM |