|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Junior Member
|
![]()
Ovo bi moglo biti interesantno. Malopre sam upoznao lika koji ima pristup Jazz klubu SKC-a dva-tri puta mesecno. Svakog drugog cetvrtka u mesecu organizuje neke umetnicke veceri a ostale dane uglavnom nema nista unapred isplanirano. Po meni bi prostor bio OK iz vise razloga:
- svi znamo gde je i dobro ga poznajemo, - velicina je taman, veliko a opet ne preveliko, - bina je takva da se na njoj lako smenjuju muzicari koji ce do nje doci iz publike, - mesto nije isfurano u bilo kom pogresnom smislu... Ovo je predlog pa sad vi recite... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Nije loshe mesto. Ja sam ovo predlozio cisto kao ideju ali nemam vremena za organizaciju tako da ko je voljan to da organizuje nek izvoli!
I ja sam za to da se ne odredjuju stvari za svirku vec da bude pravi session! Aj ako neko ima jos nekih varijanti nek pishe! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
pa nije bilo nijednog drugog smajlija koji bi objasnio moj doprinos session-u...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, nemojte se ?aliti, mi se ovde bavimo snimanjem i produkcijom, ne me?ajte muziku u celu stvar
![]() I jo? tako, u?ivo, bez kvantizacije, a i ne mo?e? da proba? par puta pa zadr?i? najbolji tejk. Totalno varvarski, znate li vi koji je vek? ![]()
![]() |
#45 |
Moderator
|
![]()
UHHH!!!
Tacno ovo sto rece Dusan... Nego... Da mi lepo donesemo vec snimljene tejkove, pa da to sklopimo na licu mesta? ![]() Ja predlazem da taj session ne bude toliko javnog karaktera i da ima pozadinski rostilj... Ili... jos bolje da to bude rostilj sa pozadinskim sessionom ![]()
![]() |
#46 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja mislim da je pivo glavni faktor bez koga se nikako ne moze ni zamisliti sve ovo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
vidim ja da se vi svi sprdate i da od ove ideje nece biti nista...ali samo opusteno
![]() Ako budete hteli nesto da napravite obavezno me zovite da sviramo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]()
Ajde ljudi organizujte se. Ja bih volela da Vas upoznam. Ako zelite mozemo to da napravimo i u NS. Onda bih ja preuzela organizaciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
MAO
|
![]()
mislim da govorim u ime svih:
- I MI bismo voleli da Te upoznamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FearOfaPony jam session | paris.rukiz | Promocija radova | 6 | 31-08-2009 07:00 PM |
Rumski Session - LIVE | LeGreen | Razno | 20 | 27-10-2005 11:31 PM |
Rumski Session Final List | dr.Ru | Razno | 10 | 28-09-2005 09:59 PM |
session sa 12 in i 12 out | drzox | Computer Hardware | 4 | 07-06-2005 09:35 AM |