|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Dobro ?alu na stranu, sada ?elim da ptam: Zar svi smatrate da je Sidechainer nepotreban u situacijama koje sam gore naveo? :roll: I jo? da vas sve pitam. Recimo, da se moj song zavr?ava FADE OUT-om i ja finalni zvuk propustim kroz kompresor. Da li ?e one sve ti?e i ti?e zvuke (na kraju songa) kompresor poja?avati ili mo?e da se podesi da ne reagira na zavr?etku pjesme. Kako to treba odraditi?! :roll: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
ton magistar
|
![]()
fade out ucini nakon masteringa i rijesi si stvar. 8)
bdv. a i kad cinis fade ou u mixu (nebi priporuci) kompresor ne utice nista jer je u serije smisten isprid fadera. ![]()
![]() |
#34 |
Super Moderator
|
![]()
Shady jeba mi sve na svijet!!!
Grdilo postova da se konacno dodje do jebene kompresije u masteringu i to loshe (kad citava "matrica" potone kad udje vokal). Kakav s/c bre?? A kompresija i automatizacija kako je ti vidish nema veze jedno sa drugim. Poslushaj shto ti ovi ljudi objasnishe i ne preispituj mnogo. Potpuno su u pravu.
![]() |
#35 | ||
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |||
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Super Moderator
|
![]()
opet si nervozan!!!
![]() Kada radim aranzman i pri kraju sam najlakse mi je lepo samo sve spustiti na dole i kraj price ali bolje je pricu zavrsiti nekom preliminacijom
![]() |
#38 |
Banned
|
![]()
Ok, Bo?kovi?u, u pravu si. :oops: Ja nabavio SC tek prije neki dan, a ve? mislim da sam otkrio ameriku.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
ton magistar
|
![]()
ja se ne slazen :roll:
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sidechain pomocu kjaerhus gca1..... | bezsmisla | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 25-11-2013 05:09 PM |
Sidechain pitanje | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 24-09-2008 11:45 PM |
Sidechain compressor | kravadinka | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 17-11-2006 11:41 PM |
sidechain kompresija u acidu | Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 19-04-2006 03:18 PM |