Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2004, 08:19 AM   #31
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

Quote:
Originally Posted by SandRob
Quote:
Originally Posted by tonalino
Mislim da taj Activation Key vazi samo za tvoj board. Koristim... sta ono koristim... a ja, nista ne koristim, mrzim AKAI CD-e, to je uglavnom sve matoro i neozbiljno uradjeno. Loopovi nikad ne valjaju, velocity zone su blesavo postavljene, sampling nikakav pa to onda sve treba popravljati. Nemam ni vremena ni zivaca za te zajebancije. Tu i tamo se nadje po koji dobar CD a njega uvodim Kontaktom ili ako radim na MACu onda sa MachFive i problema nemam.
ajde, ajde... malo sad pretjerujes. i ja san uglavnom nezadovoljan akaima, ali ima jako dobrih. loopovi su vecinom neupotrebljivi, ali i njih ima jako dobrih, narocito loopova pojedinacnih dry udaraljki.
po meni je prednost akaia sto mozes selektivno koristit i prebacit na hard samo ono sto ti treba. tako da ih generalno vise volin od instrumenata tipa trilogy, atmosphere, stylus, culture, plug sounds i sl. di moras na disk stavit ooogromnu bazu radi par dobrih sampleova.

naravno da necemo usporedjivat zivi instrument sa sampleom.
sandro nam se zaljubio....prica malo kontradiktorno usporedi pa ne...mislim da je stylus i trilogy za potpuno drugi pravac zamisljen,vise elektro, ali naravno da se moze raditi i u acoustic muzici...meni su oni neprikosnoveni
Old 04-05-2004, 08:26 AM   #32
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

a jesi ih uspi automatizirat?

ma meni idu na zivce jer su glupo organizirani. bilo bio dobro da mozes zvukove selektivno stavit na disk, a ne da, svaki put kad ti treba zvuk, moras preslusavat 80% neupotrebljivih soundova.
Old 04-05-2004, 08:30 AM   #33
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

nazalost nisam ih automatizovao a i za to si u pravu iako mi nekada i to dobro dodje, jer nekada trazeci zeljeni zvuk naletim na neki potpuno drugaciji koji se bolje uklapa u citavu sliku

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules