![]() |
Ponovo valja socno opsovati....
E vala van sebe sam od tog vashljivog Creamvare!!!!
Dali su Volkzampler VST koji radi sa bilo kojom karticom, za CW korisnike je obezbedjen kljuc za promo verziju i sve je to vrlo lepo. ALI :banghead: :taz: :!: :!: :!: Volkzampler nije dat za download vec se treba obratiti lokalnom distributeru za besplatan disk! I gde ja koj % da nadjem CW ditributera na sred SiCG??? @#^%*&@ li im sunce &^%$%#-vo! :taz: :banghead: :taz: :banghead: http://www.planetz.com/forums/viewto...forum=1&11 |
Dragi moj, najdrazi vampiricu,
sredit cemo mi to, ne brini! Nemoj toliko lupati s glavom o zid, mozda te zato boli zub! :D |
Narodni sampler ti ne treba a jos manje VST verzija bar nama ovde u
SCGBIHCROMKSLO :D tako da se ne sekiraj |
sto ce tebi velikemu rokeru paulu rogersu narodni sempler? :roll:
taj sempler je isti ko sts, samo sto je u vst-u. jedina prednost narodnega semeplera, po meni, je sto ima program pool koji omogucava brzinsko trazenje zvukova. medjutim, program pool ima i sts koji ne trosi procesor, a ja ionako neznan di cu ispraznut pustu pulsarovu energiju. mozda ga posaljen u teretanu ;) |
saljni ga ovamo :roll: :wink: samo ga dobro vezi da se moze vratiti
|
Narodno-Seoski u VST sempler me je zainteresovao zato sto ne ne zauzima nista od DSP-a, a skoro je isti kao STS-3000.
|
da razumin. sve ovisi o nacinu rada. ti imas visak cpu-a a ja dsp-a.
medjutim, narodnjak ima puno nedostataka u odnosu na kontakta. cak mislin da je narodnjak najlosiji vst sempler na trzistu. jedino taj program pool, ali nesto slicno ima i novi sample tank. ne vidin neki razlog da se pored odlicnih vst samplera koristi narodnjak?! nemas neke specijalne banke u sts formatu? |
Quote:
|
Re: Ponovo valja socno opsovati....
Quote:
|
Ma samo sam hteo da ga probam...
|
All times are GMT +1. The time now is 01:33 AM. |