|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Nisam ni mislio napravit studio za dvije sedmice, evo već ga pravim mjesec dana pa nisam ni?ta uradio, barem da prozor zazidam. Problem mi je ?to u tim prostorijama trenutno odr?avam časove klavira pa sam mislio da barem nesto uradim ako nista ovo renoviranje da mogu nesmetano odr?avat časove a usput rje?avat akustiku prostora. Pod mi je samo izliven estri?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Evo i ja da uletim.. Zelio bih se ukljucit u prichu jer vec neko vrijeme nismo imali ovakve topike, ali iskreno ne shvatam ni sa koje je strane prozor, koji prozor? Ni nista
![]() Daj neku skicu, fotku, sve dimenzije i tako te stvari, okviran budzet, zelje, pa da pisemo malo.. I onako nismo (makar ja) neko zadnje vrijeme. Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Kolega Rhino ima skica i sve nacrtano na početku posta
![]() ![]() ![]() Last edited by mr_eko; 22-02-2014 at 03:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
A to sam ti i ja rekao ... SLIKAJ PROSTOR, točne dimenzije prozor od zida do zida, te od poda do njeg i do plafona, pa vrata od do ......
![]() Last edited by Eomsy; 22-02-2014 at 07:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Evo danas sam napravio malo slika da vam to pokazem
![]() ![]() Odmah sa ulaznih vrata, vidi se pregradni zid i soba broj 2. ![]() Pogled iz sobe 2. ![]() ![]() Soba broj 2 ![]() ![]() Iza ove oglasne table nalazi se prozor koji gleda u salu ![]() ![]() Soba broj 1. Evo jo? jedno skice sa tačnim dimenzijama: ![]() Jo? jednom da napomenem da su svi vanjski zidovi starinski kameni zidovi, debeli oko 60 cm. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Pitanjce ... Misli? raditi studio, a cijeli prostor ti je jo? zatrpan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Ne znam od čega da počmem, Mislio sam od sutra pocet, sa rusenjem pregradnog zida i zakrpom onog prozora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Počni sa time da sve izbaci? van !!! Tada sru?i zid, gletaj zidove, pokrpaj prozor ... I SLIKAJ SVE dok to radi?
![]() Sent from Predator's phone |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
tako je, počni da kompletno očistiš prostor, i onda kreni sa rušenjem svega što misliš i kad dođeš do osnove onda kreni tek sa radovima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Evo ga , danas se ne?to radilo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Čuveni prozor prema sali :/ ![]() ![]() ![]() Moja malenkost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pregradni zid izmedju control room-a i gluve sobe | dacha70a | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 26-05-2010 11:15 PM |
Dizajn i konstrukcija studija-Sta izbegavati po svaku cenu? | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 25-08-2008 10:58 AM |
dizajn studija | zvincic | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 20-06-2006 01:10 PM |