|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
pa meni ovo liči na nekaj kaj tra?i?
osobno -sviđa mi se bez obzira jel bilo radno ili ne ?to vi?e bude? picanio to si u novijem dobu meni eventualno vokal malo iskače no mo?e biti i do zvučnika-ne znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Nije do zvucnika, iskace vokal, tek treba da se radi nivelacija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne valja odnos instrumenata i rekao bih da se nisi dovoljno naslusao stare produkcije. Pesma je simpa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
mani kao nekom ko to slu?a, ne kao profić, ba? ovo neispicanjeno djeluje kao da je iz nekog pro?log vremena...
sirovo odsvirano izmije?ano i degustirano ali dakako nisam kvalificiran za stručne pojmove |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 29-09-2013 at 04:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() http://youtu.be/mUjVGesIb78 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Member
|
![]() Quote:
mix je pa sad drugi par naušnica, i izvlačenje onog što treba ali nikakve saturacije i te p......e nisu potrebne a u svezi ovog yubito songa, meni osobno više leži ovo by nemanja, i daleko bliže indexima što je stavio kao cilj. Last edited by damir23; 29-09-2013 at 05:03 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
@Nemania, dovoljno mi je da čujem smarajući organ pad i aluziju na Have You Ever Seen the Rain? (posle ?usamljen lutam kroz stari kraj?, jelda ![]() ![]() Va?nije od pluginova i zvuka je to ?to je pesma predugačka, i ?to je formalni plan (razvoj pesme) potpuno nejasan. Ne kapiram ?ta je tu strofa, ?ta je refren, samo kapiram ?ta je solo. Sve ne?to krene, pa stane, pa se kao neke stvari de?avaju, ali nekom logikom koju nisam uspeo da shvatim posle dva slu?anja, mada bi trebalo da mi bude jasna posle prvog. Razmisli jo? malo o tome. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Nekako me i dalje sokira kada se na forumu koji je posvecen "studijskim tehnikama i miksanju" (sto je podjednako umetnost kao i komponovanje, aranziranje, sviranje instrumenta) napise da alat sa kojim obradjujemo, poboljsavamo (ili pogorsavamo) zvuk nije bitan... Mix hardware ili software u ovom slucaju je isto sto i iskusnom fotografu filteri sa kojima se moze i najmodernija slika uciniti starinskom/retro... Naravno, rezultat je jos vise autentican ako je neko ili nesto ispred objektiva u retro maniru
![]() P.S. Dobro vidim da je fokus sad stavljen generalno na saturaciju... Nebula 3 je mnogo vise od saturation-plugina, mislim da je to za sada najbolje resenje za "prepoznatljivi analogni zvuk" u ITB svetu ![]() Last edited by DzoniPFC; 30-09-2013 at 01:40 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ear plugs? | Pendula | Razno | 19 | 16-01-2016 03:38 AM |
Emulator / Drumulator plugs!! | DaBear | Audio Software | 4 | 15-02-2012 11:13 AM |
Windows plugs na Mac-u (VFX Host) free! | DaBear | Audio Software | 3 | 29-03-2011 06:30 PM |
Mix - plugs & outboard za Florence + machine | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 15-03-2010 06:43 AM |
Win plugs od sada na macu!!!! | roginator | DSP forum | 0 | 31-07-2009 09:56 PM |