|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
...
![]() ![]() Meni radi update 4.1.2 i na W7 i na XP cak mi se cini da na XP-tici nekako pitkije...nije za vjerovat al kad sam se pokusao prebacit na W7 doziveo sam hrpu negativnosti...bukvalno hrpu (da ne nabrajam)..tako da sam opet u sigurnom okruženju XP-a...i plovim dalje! ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Probaću. Mada mislim da je do cubase-a neka gre?ka. Obrisao sam sve putanje ka vst i fx instr. I sada učita jedva battery ali opet nije stabilan. Koči i jako je spor u odnosu na standardne.
Sent from my GT-N7100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Meni je win 7 64 već du?e vreme. Ima tu dosta stvari koje se moraju poklopiti. Po meni je jako bitna ploča i cipset.
Sent from my GT-N7100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Treba uvek imati pri ruci dobar program za deinstaliranje, tipa Your Unin-staller.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
koliko god mi je mrsko bilo preci na win7 64 bit-a sa xp-a , sve radi kako treba ...i mrzim sto cu ovo reci ali win7 je podosta stabilniji os od xp-a ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ima ih cela kolona...zadnja mi je na "Your Uninstaleru"..kad briše iz registra ne pokazuje mi da mogu skrolat prema dolje već te opcije i nema?? I to ista stvar na dva odvojena compa. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
BATTERY 4 je postao sastavni deo svakog mog aranzmana. Jednostavno, moze sve sto mi padne na pamet. Svaka cast NI!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Kad stisne dirku ponistava predhodni sempl koji i dalje traje
Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |