|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Meni je satson cool, daje mi neki šmek, ali nije prenaglašen, jeste kad se uključi fat, ali ja ga koristim tamo gde mi ne treba previše karaktera. I dopadao mi se i odmah sam ga kupio, ako ništa drugo, barem su mu metering i filteri strava i sad imam i noviju verziju koja je nema u narodnoj varijanti. Stripbus na drugoj strani je pun karaktera, kanali međusobno interaguju, imaš i filtere na njemu, 4 konzole, podesiv crosstalk, sjajan je! Još se nisam usudio da ga koristim na nekim "čišćim" miksevima, ali isto probao sam narodnu verziju koje ima u verziji 1, i odmah sam kupio plag od proizvođača, jbg 30$, sramota da koristim krek, kad ga već koristim. Sad oću da uzmem ReelBus, zaista odličan je na grupama, oduševljen sam njime, bolji mi je od Krammera. A ovaj NLS mi je totalno razočarenje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Izvinjavam se sto se uplicem, ja se u to nista ne razumem, isto kao u motor mog automobila, ali zato jako dobro vozim. Satson je fantasticna sprava i ceo snimak upakuje u prijatan zvuk.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Da,sto se tice Satsona,odlicni su filteri.Ako se ne varam preuzeti su sa njegovog Son ekvilajzera, koji mrak zvuci za besplatan plug,cesto ga koristim...
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 16-04-2012 at 10:06 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
sto bre neko ne napravi neku sabirnicu na Rewire.... pa da moze da se poveze lepo iz glavnog seq........
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
A kako je protekla instalacija tog NLS, ajde mala pomoc ako je neko to vec uradio kako treba!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
VIP Member
|
![]()
Pm
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Mogla bi i meni pomoc oko instalacije....
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Ipak onaj bus pravi glasniju saturaciju, danas sam stavio Spike-a na već gotov miks. Pošto je hiphop miks imam 4 grupe, imam i brdo subgrupa ali ove su mi 4 glavne:
1. Drums 2. Muzika + Samples 3. Vokali 4. FX's i sve to rutovano na MASTER grupu Stavio sam NLS Channel Spike na ove 4 grupe i na MASTER sam stavio NLS Bus Spike, on čim se malo više drajvuje odma postaje nasty, ove kanale nisam puno drajvovao tipa do 4, gledao sam da sve level matchujem da me ne vara, i malo je zaokruglio miks i to, moraću da smiksam sledecu stvar kroz NLS lepo po kanalima, a ne samo na grupama pa ćemo da vidimo Last edited by Jan; 17-04-2012 at 03:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
OFF TOPIC: Da li se i kod vas pluginovi malo sporije učitavaju u samom projektu na devetci nego na sedmici naprimjer?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Ne,ali imam bug da ponekad kad prvi put otvorim neki plugin mi gui ne reaguje,mozda cu morati da updateujem drajvere
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigao Poco | La notte | DSP forum | 23 | 15-04-2008 11:22 AM |
STIGAO SSL Alpha-Link | roginator | Audio Produkcija - Tehnike | 4 | 23-05-2007 10:03 AM |
Stigao Auralex!!! | Gianfranco | Dizajn i konstrukcija studija | 33 | 16-09-2005 09:07 AM |
Stigao UAD-1 | idekius | DSP forum | 2 | 20-06-2005 12:20 AM |
STIGAO RME - FIREFACE 800... | Mandragora58 | Computer Hardware | 4 | 14-08-2004 05:15 PM |