|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
kombinacijom fl studio slicex + gross beat mogu se dobiti bas zanimljive linije koje su radnom zbog slicex a u kome radis u oba decka tako da se random smenjuju...+ u piano roll dodas po koji vanredni hit na onaj pocetni vec preneseni loop.
Tome mozes dodati i replicator od audio damage koji je vrlo lak za upoznati. E sad znam da ekipa generalno smatra fl studio nepozeljnim ali za ovakve sandrmacije ja ga skroz volim.... mada reason i ne poznajem a cubase ne volim (volim sonar jbga) tako da je ovo jednostrano glediste..... + skinuh skoro izotope stutter... jos jedna varijacija effectrixa samo bolja .....onaj reaktor finger nisam dovoljno cackao da bi znao gde je u toj hijerarhiji |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Sonar 8 sam iskoristio za poslednje dve stvari koje sam radio i super je, jos da ga naprave da radi... ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
mislis da gresim, ok
ja stekao taj utisak a kladim se da bar njih 10 nece da napise ali u sebi preziru i sonar i fl ![]() mada nije ni bitno, na youtube sam uvek nasao sve sto mi je nejasno i ko mi je kriv kad sam poceo sa cakewalkom pre vise od 10 godina i kao skroz neuk i samouk to mi bilo jednostavnije od cubase a... a sad mi nesto kasno, a i necu iz principa...haha ionako sonar koristim samo za zhicane pesme a tu mi i ne treba bogzna kakava automatika.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
fruti rula! barem meni, a za mix cubase
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako početi s d'n'b | silvestar13 | Audio Software | 11 | 10-02-2010 07:05 PM |
noise d'n'b | noonchaka | Promocija radova | 3 | 18-05-2009 10:41 AM |
ko ima hrabrosti ,moze da proveri moj D'n'B od minut i po | -neshapesha- | Promocija radova | 39 | 01-02-2007 02:03 PM |
-= D'n'B =- | ProkDu | Dragan Ivanović | 10 | 28-10-2006 11:39 AM |
softver ta modelovanje | allroy | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 27-11-2005 08:19 AM |