|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() No, u svakom slucaju, UAD je stvarno odlicna stvar, ali bih se pridruzio ostalima u misljenju da ipak ,ako je covek tek naceo interesovanja za produkciju, nije lose sacekati i videti kako se stvari razvijaju... Postoji niz stvari koje valja upotpuniti pre UAD-a... I kartice i preampi i mikrofoni,gomila toga...
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
recimo, meni se kod Ane ne dopada taj dah, nekao ga je previše (STVAR UKUSA) dok mi u nekim pjesmama zvuči vrlo dobro kao npr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
MAO
|
![]()
ja dah neretko koristim kao slikanje emotivnog stanja pevača, što ume da pomogne u boljem performansu. Skidam ga samo kad smeta upravo tom utisku.
Jednu devojku sam skoro terao da se zadiše kao da je trčala, ne bi li bolje upala u pesmu, koja je dosta dinamična i brza, super je ispalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Izvinjavam se, jeste Vlado je producent,u pravu si, a pesmu je radila sa Ivanom (negative) i stvar je stara sada 12 godina... ![]()
![]() |
![]() |
#36 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
3. Najjednostavnije je da proba snimiti i sa ditance pa poslusa sta bolje lezi u miksu. Takakv snimak mu se ne mora dopsti, ali ce bolje raditi u miksu. Mada zavisi i od broja instrumenata, aranzmana i sl. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
Novi problem;
piše: PANIC: could not allocate enough memory. Application is likely to become unstable. Procesor 5%, Memory 4,41 (od8), asio ni na polovici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
pozz!
ponovio se u matičnu napakjanje i procesor; ugl,., čačkam i gledam, kad tamo za fw kontroler na matičnoj pi?e ; texas instruments 1394 OHCI Copilant Host Controller ! Zar je to moguće??! s obzirom da sam na 7, dal trebam driver updateovat na legacy za tascama fw1082 kao ?to sam to morao prije radit? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gdje kupiti??? | zeleni | Kupujem/trazim | 0 | 14-06-2010 09:40 PM |
Emu 1212m, gde kupiti??? | Mitjovan | Computer Hardware | 3 | 13-02-2009 02:26 PM |
Gde kupiti E-mu x board 61? | moka | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 16-12-2008 03:40 PM |
Gde kupiti?? | zeljo07 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-11-2007 02:43 PM |
Gde kupiti megafon? | dr.Ru | Razno | 9 | 02-11-2007 03:57 PM |