|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Member
|
![]() Quote:
al da, vidio sam da dosta ljudi piči po ovome, a i po Bidule i energyXT. i Live professor (po meni najbolje sucelje ali najgora stabilnost). sve mi to nekako "oče pa neče"...a ne mogu se ni malo zezat kad je riječ o pozornici. jos nisam probao Ableton Live pa da ga sad ne cackam, znadete li da li kod njega ima nekog "one click" switchanja songova, cijelokupnih presetova, sessiona...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Pa nebi ti se smio sam tak rusit, mozda bi trebao optimizirati komp malo bolje, deinstaliraj sve sto ti ne treba, iskljuci antivirus, nemoj koristit net itd....ljudi obicno koriste DAW masine samo za rad s muzickim softwareom bas zato da sve bude stabinije.
Imas u forteu test koji simulira rad s vst-ima koje trenutno imas u racku pa vidis dali se rusi ili ne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Member
|
![]() Quote:
odoh cackat i rjesavat. hvala puno! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live | OFF | Dejan Vučković | 13 | 02-02-2010 05:32 PM |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Live... | sasa.ivkovic | Predlozi i sugestije | 15 | 01-11-2006 11:21 PM |
Live 5 | Altek | Audio Software | 3 | 24-07-2005 01:24 PM |
POD XT Live | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-03-2005 03:14 AM |