|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Niko nije pomenuo kravate....ali valjda je rumski tu da se pomogne nekom od "kolega"...a pogotovu ako je (bio) u skripcu sa vremenom...a ne da se podjebava! Verujem da Jan nije tako mislio, ali da se zna.... ![]() Elem, odradio sam to sa vokoderom...i fino je ispalo.... Inace, sto se tice uredjaja-hardverskih koji mogu to raditi pametnije nego li auto tune-DigiTech Vocalist! Jest da ima malo vise tastera od usisivaca, i malo manje kosta od 150000e ali,povezes ga preko midija i radi! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Administrator
|
![]()
Nemania, pretjerujes prijatelju. Niko nije bio zlonamjeran sa posalicom, i samo ti je na drugaciji nacin receno ono sto sam ti ja rekao: ne postoji plugin koji to moze jednim klikom da izvede, a da je to bas ono sto si ti htjeo. To je kao kada bi uzeo cekic i dlijeto, komad drveta, i pitao, a jel mogu ja jednom da udarim, pa da to bude zenska bista
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Love moon rapsody (house remake) | zoolander | Promocija radova | 5 | 03-07-2009 05:22 PM |
Love moon rapsody | zoolander | Promocija radova | 11 | 24-02-2009 07:59 AM |
DJ Dudra-Lost Love | djdudra | Promocija radova | 0 | 01-12-2008 12:27 AM |
Drop D + Revalver = dirty love :) | MUzzY | Gitarska Produkcija | 8 | 03-05-2007 12:13 AM |
My only love (kVu) | puRe | Promocija radova | 11 | 27-09-2003 11:39 AM |