|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]()
nisam chuo..
3 i po 'iljade za dodir-ekran? uhhh definitivno je trebalo uzeti dxb x200 pa da mi vrishte ventilatori u studiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Strpi se, nemoj zuriti i chekiraj E-bay, mada kad chuju za kombinacije sa lovom i da si iz Srbije nije ni chudo sto prodaju nekom na zapadu. Vidi da ti to neko napolju kupi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
pa to i jeste fazon.. iscimao sam celu planetu jbt oko ovog lika.. dao caletu pare, cale uplatio pare na rachun, prebacio u devize. pa poslao direktoru firme. koji je wire-ovao liku u cheshkoj. sve u roku od dva dana (nisam ochekivao da ce biti tako brzo) i ovaj lik sa ebay-a mi dva dana pre toga rekao ok, moze.. javi kad budesh hteo da shaljesh pare.. i ja mu javim, dam adresu (taman da iscimam ortaka poshtara da mu kazem da ne ostavlja to chudo u poshti nikako).. i ovaj amer car javlja "sorry, somebody bought it.."
popizdeo sam.. sad moram da trazim chehu pare nazad.. i sve do kurca... ili da si uzmem iphone/htc touch pro za sve pare i nek ide zivot.. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Member
|
![]() Quote:
Ako kupujes na ebay i placas sa PP proveri koliko je "coverage" tj da li je puna cena pokrivena osiguranjem Pay Pala(za ne daj boze ![]() Mislio si da ti posalje regularnom postom ![]() ![]() ....btw....onaj tvoj Rumun jos uvek prodaje Mackie na GS...i jos par komada na ebay Last edited by player; 14-08-2009 at 11:53 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Moderator
|
![]() Quote:
evo ti ukratko nash razgovor On Aug 7, 2009, at 6:58 PM, Aleksandar Stanojkovic wrote: Hello.. I've sent you a message on ebay concerning this product you are selling.. Now I've organised my father and his coworkers so we came up with a plan.. ![]() the waiting time for money to be transfered is about 2 (two) working days, so I must ask you is this good for you? thanks Greets from Serbia Subject: Re: Tascam us2400 question Date: Sat, 8 Aug 2009 13:50:29 -0700 That plan is fine......it will cost $80 to ship to Serbia. veoma je rechit bio, kaj ne? ![]() elem, ja sam se registrovao na ebay kad sam otvorio temu tj kad mi je sRce bacio link.. samo zbog toga.. ranije nisam kupovao preko ebaya.. samo preko amazona neke gluposti al to beshe jaako davno.. nemam iskustva, shta cu.. shto se shipmenta tiche rekao je da je na njemu da osigura to preko usps il kako se vec zove.. a onaj rumun, daj link za temu majke ti.. ispao je kul.. napravio mi 15 minuta video kako sve to shljaka itd.. sa par objashnjenja.. mada jako je buchna mashina pa me odbilo odmah.. jbt chuje se kao da sam u server sobi u telekomu (a veruj mi ono je uzas).. al ono.. svidja mi se shto su touch screenovi.. i shto je kao josh jedan komp.. ma nemam pojma.. glup sam Last edited by HeatMan; 15-08-2009 at 12:25 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Evo link http://www.gearslutz.com/board/gears...-3500-eur.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live controler/audio mixer (u izradi) | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 07-08-2008 08:15 PM |
Novi SSL controler / mixer !!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 24-07-2008 07:42 PM |
Cubase mixer pitanjce? | idvi | Audio Software | 31 | 30-01-2008 05:24 PM |
Mute i Solo vise kanala u Cubase-u | Kockalone | Audio Software | 19 | 31-05-2006 08:24 PM |