Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14-08-2009, 04:03 PM   #31
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Mixer (controler) za cubase sa shto vishe kanala?

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
hmmmm.. veoma zanimljivo.. cena?
Pa kaze covek cenu
cirka 3500 dolaresa
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2009, 04:14 PM   #32
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

nisam chuo..

3 i po 'iljade za dodir-ekran? uhhh

definitivno je trebalo uzeti dxb x200 pa da mi vrishte ventilatori u studiju
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2009, 04:35 PM   #33
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
nisam chuo..

3 i po 'iljade za dodir-ekran? uhhh

definitivno je trebalo uzeti dxb x200 pa da mi vrishte ventilatori u studiju
Ne znam, ne bi ni ja taj touch skrin uz'o...
Strpi se, nemoj zuriti i chekiraj E-bay, mada kad chuju za kombinacije sa lovom i da si iz Srbije nije ni chudo sto prodaju nekom na zapadu. Vidi da ti to neko napolju kupi
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2009, 04:52 PM   #34
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

pa to i jeste fazon.. iscimao sam celu planetu jbt oko ovog lika.. dao caletu pare, cale uplatio pare na rachun, prebacio u devize. pa poslao direktoru firme. koji je wire-ovao liku u cheshkoj. sve u roku od dva dana (nisam ochekivao da ce biti tako brzo) i ovaj lik sa ebay-a mi dva dana pre toga rekao ok, moze.. javi kad budesh hteo da shaljesh pare.. i ja mu javim, dam adresu (taman da iscimam ortaka poshtara da mu kazem da ne ostavlja to chudo u poshti nikako).. i ovaj amer car javlja "sorry, somebody bought it.."

popizdeo sam.. sad moram da trazim chehu pare nazad.. i sve do kurca...

ili da si uzmem iphone/htc touch pro za sve pare i nek ide zivot.. :/
Old 14-08-2009, 06:45 PM   #35
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
pa to i jeste fazon.. iscimao sam celu planetu jbt oko ovog lika.. dao caletu pare, cale uplatio pare na rachun, prebacio u devize. pa poslao direktoru firme. koji je wire-ovao liku u cheshkoj. sve u roku od dva dana (nisam ochekivao da ce biti tako brzo) i ovaj lik sa ebay-a mi dva dana pre toga rekao ok, moze.. javi kad budesh hteo da shaljesh pare.. i ja mu javim, dam adresu (taman da iscimam ortaka poshtara da mu kazem da ne ostavlja to chudo u poshti nikako).. i ovaj amer car javlja "sorry, somebody bought it.."

popizdeo sam.. sad moram da trazim chehu pare nazad.. i sve do kurca...

ili da si uzmem iphone/htc touch pro za sve pare i nek ide zivot.. :/
chekaj ,polako .. bice opet neka varijatna na ebay a onda si spreman
Old 14-08-2009, 11:31 PM   #36
player
Member

Quote:
....... ovaj lik sa ebay-a mi dva dana pre toga rekao ok, moze.. javi kad budesh hteo da shaljesh pare.. i ja mu javim, dam adresu (taman da iscimam ortaka poshtara da mu kazem da ne ostavlja to chudo u poshti nikako).. i ovaj amer car javlja "sorry, somebody bought it.."
:/
Kako to mislis " javi kad budesh hteo da shaljesh pare"?Pa jesi imao na ebayu "Buy it Now"?Sto je nisi kupio pa posle saljes pare,samo proveris da ne zahteva “immediate payment required”.
Ako kupujes na ebay i placas sa PP proveri koliko je "coverage" tj da li je puna cena pokrivena osiguranjem Pay Pala(za ne daj boze) .
Mislio si da ti posalje regularnom postom??Ne znam na kom ebayu si pronasao ali ako je US i CA regularna posta ne verujem da pokriva osiguranjem toliku sumu novca,za Kanadu znam sigurno(za US nisam siguran)....a i tracking sistem je...ciiim udje u Srbiju vise nema traga...puf....Za nekoliko paketa ni dan danas nisam dobio potvrdu da su isporuceni(a jesu).Verujem da su UPS ,DHL,Fedex bolji sto se toga tice samo je papreno.
....btw....onaj tvoj Rumun jos uvek prodaje Mackie na GS...i jos par komada na ebay

Last edited by player; 14-08-2009 at 11:53 PM.
player is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2009, 12:23 AM   #37
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by player View Post
Kako to mislis " javi kad budesh hteo da shaljesh pare"?Pa jesi imao na ebayu "Buy it Now"?Sto je nisi kupio pa posle saljes pare,samo proveris da ne zahteva ?immediate payment required?.
Ako kupujes na ebay i placas sa PP proveri koliko je "coverage" tj da li je puna cena pokrivena osiguranjem Pay Pala(za ne daj boze) .
Mislio si da ti posalje regularnom postom??Ne znam na kom ebayu si pronasao ali ako je US i CA regularna posta ne verujem da pokriva osiguranjem toliku sumu novca,za Kanadu znam sigurno(za US nisam siguran)....a i tracking sistem je...ciiim udje u Srbiju vise nema traga...puf....Za nekoliko paketa ni dan danas nisam dobio potvrdu da su isporuceni(a jesu).Verujem da su UPS ,DHL,Fedex bolji sto se toga tice samo je papreno.
....btw....onaj tvoj Rumun jos uvek prodaje Mackie na GS...i jos par komada na ebay

evo ti ukratko nash razgovor

On Aug 7, 2009, at 6:58 PM, Aleksandar Stanojkovic wrote:
Hello.. I've sent you a message on ebay concerning this product you are selling.. Now I've organised my father and his coworkers so we came up with a plan.. so, after some excessive thinking we realised that we could transfer the money to a guy that we know in Czech republic and he could send you the money over PayPal.. So, that IS an option.. and now, I'ld like to know how much money do you need to send it to Belgrade (Serbia) to my home adress?

the waiting time for money to be transfered is about 2 (two) working days, so I must ask you is this good for you?

thanks

Greets from Serbia

Subject: Re: Tascam us2400 question
Date: Sat, 8 Aug 2009 13:50:29 -0700

That plan is fine......it will cost $80 to ship to Serbia.

veoma je rechit bio, kaj ne?

elem, ja sam se registrovao na ebay kad sam otvorio temu tj kad mi je sRce bacio link.. samo zbog toga.. ranije nisam kupovao preko ebaya.. samo preko amazona neke gluposti al to beshe jaako davno.. nemam iskustva, shta cu.. shto se shipmenta tiche rekao je da je na njemu da osigura to preko usps il kako se vec zove..

a onaj rumun, daj link za temu majke ti.. ispao je kul.. napravio mi 15 minuta video kako sve to shljaka itd.. sa par objashnjenja.. mada jako je buchna mashina pa me odbilo odmah.. jbt chuje se kao da sam u server sobi u telekomu (a veruj mi ono je uzas).. al ono.. svidja mi se shto su touch screenovi.. i shto je kao josh jedan komp.. ma nemam pojma.. glup sam

Last edited by HeatMan; 15-08-2009 at 12:25 AM.
Old 15-08-2009, 01:51 AM   #38
player
Member

Quote:
evo ti ukratko nash razgovor

On Aug 7, 2009, at 6:58 PM, Aleksandar Stanojkovic wrote:
Hello.. I've sent you a message on ebay concerning this product you are selling.. Now I've organised my father and his coworkers so we came up with a plan.. so, after some excessive thinking we realised that we could transfer the money to a guy that we know in Czech republic and he could send you the money over PayPal.. So, that IS an option.. and now, I'ld like to know how much money do you need to send it to Belgrade (Serbia) to my home adress?

the waiting time for money to be transfered is about 2 (two) working days, so I must ask you is this good for you?

thanks

Greets from Serbia

Subject: Re: Tascam us2400 question
Date: Sat, 8 Aug 2009 13:50:29 -0700

That plan is fine......it will cost $80 to ship to Serbia.

veoma je rechit bio, kaj ne?

elem, ja sam se registrovao na ebay kad sam otvorio temu tj kad mi je sRce bacio link.. samo zbog toga.. ranije nisam kupovao preko ebaya.. samo preko amazona neke gluposti al to beshe jaako davno.. nemam iskustva, shta cu.. shto se shipmenta tiche rekao je da je na njemu da osigura to preko usps il kako se vec zove..

a onaj rumun, daj link za temu majke ti.. ispao je kul.. napravio mi 15 minuta video kako sve to shljaka itd.. sa par objashnjenja.. mada jako je buchna mashina pa me odbilo odmah.. jbt chuje se kao da sam u server sobi u telekomu (a veruj mi ono je uzas).. al ono.. svidja mi se shto su touch screenovi.. i shto je kao josh jedan komp.. ma nemam pojma.. glup sam
...ja skapirao da si kupovao Mackie....pa mogao si da stavis bid,a prevoz hm...nesto mloogo jeftino al' ok kad platis sa PP bar imas kome da kukas ako nesto krene na lose...
Evo link
http://www.gearslutz.com/board/gears...-3500-eur.html
Old 15-08-2009, 02:47 AM   #39
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

moze li ovo da posluzi ?

http://www.steinberg.net/en/products...are/cc121.html
lesha is offline   Reply With Quote
Old 15-08-2009, 03:36 AM   #40
player
Member

Quote:
Originally Posted by lesha View Post
jel ima u Artistu?...trebace mu baaar jedno 24 komada
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules