|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]()
Preporucio bih svima koji nisu da pogledaju španski film El spinazo del diablo - The devil's backbone ili Djavolja kičma...odličan film...jedan od rijetkih filmova u kojem horor, fantazija i surova realnost idu ruku pod ruku i stapaju se u jednu cjelinu da ne znaš šta je jezivije...
Inače, odlična priča, odlična gluma, odlična režija... Takođe, preporučio bih svima film, doduše stariji, koji je na mene ostavio jak utisak, a to je Jackob's Ladder ili Džejkobova ljestvica - svojevrsna fantazija - psihološka drama...on je bivao često na TV-u.... ali svakako jedan od filmova sa vrlo, vrlo ozbiljnom pričom, čija dimenzija tek postaje tako široka posle poslednjih kadrova...godinama se vraćam na neke momente iz tog filma... Ko nije pogledao valja pogledati SF film Dark City koji je na neki način preteča Matrixa...svakako dobar film! Odlični efekti i atmosfera! Hvala svima na preporukama, bogami će raditi download! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Vibrator
|
![]()
dajte neku komediju ili dobar sf
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
The Prestige.
Film o madjionicarima,jedan od retkih filmova u poslednje vreme koji me odusevio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
MAO
|
![]()
Changeling od Clint EastWooda, sa A.Jolie u naslovnoj. Ozbiljno jak film. Gledo sam sinoć i Wrestlera, al mi žao što ukenjaše sasvim obećavajući film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
odgledao sam Dan kada je zemlja stala
svideo mi se...dobra je poruka pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
MAO
|
![]()
meni lično je to je u konkurenciji najvećih gluposti koje sam ikad gledao. Ni lošije glume, ni gadnijeg scripta. Sorry, al teško mi da dođem do poruke, koja je pritom već 59 hiljada puta viđena od kad postoji filmski svet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Member
|
![]()
nadam se da ne pricate o originalu iz 1951.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
i ona cura sto glumi je lepa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
VIP Member
|
![]()
California Dreamin' (r. Cristian Nemescu).
Nažalost reditelj poginuo u saobraćajki tokom montaže pa nije stigao da uradi final cut, te film traje dobrih tri sata. Ali mnogo dobra i višeznačna priča. Dešava se u rumunskoj pripizdini tokom (i otprilike povodom) tzv. "rata na Kosovu" 1999, ali to uopšte nije tema filma. Igra i Armand Assante, ako je to važno.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |
Preporucite STEREOIZER | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 09-02-2009 11:44 PM |
preporucite mi condenser mic | jaybox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 27-07-2007 05:24 AM |
Preporucite mi software | PedjaBG | Audio Software | 12 | 30-09-2004 01:03 PM |