|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
dobar dobar definitivno...
od boljih filmova u poslednje vreme bi preporucio sledece: (nazalost nema horora) Whiplash (definitivno) Hector and the search of happiness Get on up (james brown) Dracula untold The Judge Boyhood Wish i was here Gone girl Million dollar arm i cheka se interstelar |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Jessabelle(horor),Alien Abduction(sf),The Machine(sf),The.Device(sf) i malo stariji film The Last King of Scotland
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
BlasterMaster, interstelar dočekan. I davno me film nije tako razoča'o. Jednostavno, ne treba verovati većini.
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
@igor ozb? auuu... pa vidim ja (jes` da nije neko merilo) po nominacijama za oskara interstelar samo za vizuelne efekte, muziku, i originalnu temu (hans mozda dobije drugi oskar)... sve jedno prica me je zaintrigirala jer volim taj sci-fi podzanr o univerzumu itd (ujedno preporucio bi film Kontakt iz tog miljea)
ima pregrst dobrih filmova koje cekam da se pojave u 1080p, imitation game, birdman, theory of everything, american sniper, grand budapest hotel, itd itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
I ja volim sci-fi, međutim, neubedljivu priču ne mogu učiniti efektnom ni odlični glumci, ni perfektna vizualizacija. Film koji si pomenuo, Kontakt, upravo je fantastičan primer dobrog balansa, gde se insistira na jednostavnosti, na tome da sve vreme ima? kontrolu nad radnjom, a opet, nema spora da je su?tina u čistoj fantaziji, i ona ti prosto ne da da bude? miran kada razmi?lja? je li to zaista klasik, jer takav ima? osećaj.
Mada, ja volim i taj neki, nazovimo ga, artistički pod?anr, tipa "Until the end of the world", prosto, poklapa se sa melanholičnom crtom moje ličnosti, i u tom smislu ne odlučujem se često da takve filmove preporučujem nepoznatima. Interstellar ima zanimljivu ideju, selidba čovečanstva, i spoznanje tog novog sveta, neizvesnost vezana za otkrivanje, ali... Sve vreme film te baca tamo-vamo-tamo-vamo, u jednom trenutku gubi se dra? tog naizmeničnog putovanja kroz vreme, oseća? kao da se nalazi? u sobi u kojoj neko pali i gasi svetlo, i da je to, to slepilo, taj feel, u stvari poenta. Nekako sve to meni deluje usiljeno, pa čak i sama gluma, prosto, nisam osetio nijedan jednini upečatljiv momenat, ima mnogo kli?ea za moj ukus, i premda je film super da se iskokaju kokice i upotpuni popodne, među omiljenima mi neće biti ni pomoću kritova. Pardon, xitova. Ono ?to mi je trenutno u fokusu, a i već neko vreme, to je ju?nokorejska kinematografija. Imaju jako, jako dobre filmove.
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
zbog toga u poslednje vreme vrednujem samo one filmove koje te nateraju prosto da ne zelis da se film zavrsi... uglavnom neke avanture ili komedije bez preterane radnje ali sa dobrom poentom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |
Preporucite STEREOIZER | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 09-02-2009 11:44 PM |
preporucite mi condenser mic | jaybox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 27-07-2007 05:24 AM |
Preporucite mi software | PedjaBG | Audio Software | 12 | 30-09-2004 01:03 PM |