Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 27-07-2008, 07:20 PM   #31
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: VAZNO - Zaustavimo nadzor interneta u Srbiji !!!

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
Ma to nije toliko bitno... jasno je da retko ko od nas ima veze sa pravim "terorizmom", posebno onaj koji o tome pise. Nisu obavestajne agencije toliko glupe da traze nasumicno, ali je bitno da cak i to mogu, bez ikakvih problema. A to je samo pocetak. Ali sada razmislite ovako: napisite ovde na forumu da koristite ovaj i onaj program, napisite da koristite ovaj i onaj plagin, i kada vam se na vratima pojavi chika da vam naplati sve te silne programe i porez za prethodnih 10 godina koliko koristite piratski softver, pa ga lepo platite hipotekom na stan. Naravno, danas je to malo moguce, ali ne i neverovatno, a kako je krenulo, uskoro ce biti verovatno. Kod nas tesko jos dugo vremena, mi smo ipak nebitna kasaba, ali je bitno da se radi na tome.
Pa imas nas domaci sajt koji potpuno otvoreno prodaje piratski softver, samo da nadjem.
http://www.auto-programi.com/WABCO%20INFORM.htm
Evo nadjoh, majstori mrtvi hladni i jako ljubazni.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2008, 07:49 PM   #32
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
Ma to nije toliko bitno... jasno je da retko ko od nas ima veze sa pravim "terorizmom", posebno onaj koji o tome pise. Nisu obavestajne agencije toliko glupe da traze nasumicno, ali je bitno da cak i to mogu, bez ikakvih problema. A to je samo pocetak. Ali sada razmislite ovako: napisite ovde na forumu da koristite ovaj i onaj program, napisite da koristite ovaj i onaj plagin, i kada vam se na vratima pojavi chika da vam naplati sve te silne programe i porez za prethodnih 10 godina koliko koristite piratski softver, pa ga lepo platite hipotekom na stan. Naravno, danas je to malo moguce, ali ne i neverovatno, a kako je krenulo, uskoro ce biti verovatno. Kod nas tesko jos dugo vremena, mi smo ipak nebitna kasaba, ali je bitno da se radi na tome.
covece ti u nemackoj bas lepo trosis vreme :]]]]

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2008, 09:24 PM   #33
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Do koje mere ide njihova drskost, to nije normalno. Rece neko da ga cudi sto b92 nije nista izvestila o ovom - mene uopste ne cudi. Dobro je i ono karikiranje za istrazivacko novinarstvo...
Pustimo sad Amere, sta je sa zakonima EU? Oni mi deluju prilicno stroziji. Drugo, na stranu krsenje ljudskih prava, mi smo sitni u celoj prici, pogotovo ako se doda stopa pismenosti info. tehnologija, ali kako oni smeju da presrecu IM bez obavestenja velikih kompanija poput MS-a ili Google-a ciji su servisi? Uostalom u ugovorima o koriscenju takvih prog. verovatno stoji garancija o ocuvanju privatnosti, sta s tim? I trece, net je globalan, sta ako neki nas gradjanin chatuje sa gradjaninom neke od drugih zemalja, kako onda bia sme da krsi privatnost gradjanina druge zemlje, to je vec ozbiljan problem na medjunarodnom nivou?
Old 27-07-2008, 09:53 PM   #34
goran-goran
Junior Member

Ja sam nasao ovo.........mozda neko treba da tuzi Ustavnom Sudu Srbije... ja nisam pravnik mozda neko vise zna.........

Ustav Republike Srbije

Član 41.

"Tajnost pisama i drugih sredstava komuniciranja je nepovrediva.

Odstupanja su dozvoljena samo na određeno vreme i na osnovu odluke suda, ako su neophodna radi vođenja krivičnog postupka ili za?tite bezbednosti Republike Srbije, na način predviđen zakonom."
goran-goran is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2008, 10:06 PM   #35
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Pa to, protiv svih nas potencijalno moze da se vodi krivicni postupak!
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2008, 10:51 PM   #36
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Upoznao sam skoro jednog basistu,bio je član Sadamove BAS partije,MLADIĆ sjano roka,njegovo slap'ovanje zvuci kao M48,AHMADINEDŽAD,ima bržu ruku od SKAD a,OSAMA,rekao mi je da je svirao u IZRAELU i to u čast PALESTINI,a fora je što ga IZRAELCI nisu ništa razumeli.LONDONSKI METRO,može li neko da mi objasni gde je na BAS gitari ton C4?LIKVIDACIJA,TNT,BIN arni,BUSH GAY,ATENTAT,IRAQ,US ARMY,BEHRINGER MISSILE,LINE 6 PROJECTILE,9.11.,
imam sjajan preset za LEXICON BIO-WEAPON koji koristi bend ASSASSIN.
POZDRAV!

-"Odavde niko ne izlazi nejeban!"
LAMPASH is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2008, 12:40 AM   #37
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

hahahahah.. to to..
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2008, 02:35 AM   #38
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
aj da vidimo, bin laden se krije u ratka mitrovica 128.
Pa jel? si ti sishao sa uma? Trazice nam da izruchimo i Osamu BL, inache nema integracija u EU Ako se to desi, ti ces licno da ga lovis po Zlatiboru iako znas da nije tamo, ne bi li se oprali

A sto se NET-a tiche, dajte ljudi... ne lozite se Kakva crna prava? Prava na sta? He, he! Dali smo mi svoja prava zajedno sa dupetom (pod kiriju) , tako da me ovo ne chudi, a bice i gore... (kao i kod drugih, uostalom)
Nije valjda da neko ocekuje PRAVA u zemlji koja uvodi biometrijske licne karte u koje bi da uvali i chip koji omogucava lociranje itd... itd... "Dozvoljeno je sve sto mi nismo zabranili, ma da nas niko i ne pita vec samo nalozi sta treba da zabranimo"

"Svako misljenje koje se podudara sa nasim misljenjem je potpuno dozvoljeno i niko nema ovlascenja da vam uskrati takva ljudska prava"

Dobro... ako je BIA resena da zna da Idekius posecuje www.rotkva.com i www.smokva.com , neka zna ... hmmm... ako ih zanima sta pisem svojoj devojci... o.k. ... ima logike... odatle mogu da nauche neku pateticnu foricu iz 86-e koja jos uvek pali, pa mozda i neki inspektor uspe da mazne nesto , sad, ako provale da imam dva naloga na myspace... jedan normalni i jedan tajanstveni u svrhe muvanja klinki, u redu, neka znaju, samo neka me ne cinkare kod skwo
Sasvim u redu je to da skontaju da imam i dva naloga na rumskom! Jedan ovaj moderatorski, na kom moram da budem fin i o.k., a drugi preko proxy servera, sa neuhvatljivom ip adresom, gde uzivam sva prava normalnog chlana, pa mogu da se svadjam do mile volje, dok me neki kolega ne banuje

Sve u rok sluzbe, a mi... kao sto rekose nasi ochevi... "Nista nas ne sme iznenaditi"

?Ajd laku noc... voli vas vas Veliki Brat... ali ne onaj sa B92, ec onaj pravi, o kome je Orvel napisao nekoliko rechenica

Veliki postovalac drustvene samozastite, opstenarodne odbrane i isto tako i civilne zastite,
Idekius
Old 28-07-2008, 03:06 AM   #39
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Pa jel? si ti sishao sa uma? Trazice nam da izruchimo i Osamu BL, inache nema integracija u EU Ako se to desi, ti ces licno da ga lovis po Zlatiboru iako znas da nije tamo, ne bi li se oprali

ma dao sam adresu svog studija.. snimam novi blues album za bin ladena.. ako moze stiven sigal moze i laden..

edit: idekius, jes to ti slobo?

Last edited by HeatMan; 28-07-2008 at 03:08 AM.
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 28-07-2008, 08:50 AM   #40
milanCHE
Senior Member

milanCHE's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Nije to nista novo, uglavnom prepisano od zemalja koje takve zakone imaju vec neko vreme, npr. Amerika.
Posle 11 Septembra su amerikanci odlucili da ljudska prava vise nepostoje, sem ako oni u odredjenim situacijama odluce da kao ipak postoje.
Strajkom i peticijama se nista nece postici. Ljudi sa jednog foruma su odlucili na bojkot, ali vrlo specificno. Odlucili su da svaki clan, u svakom svom postu potpuno nesuvislo ubacuje reci: Alkaida, explosiv, teroristicki napad, C4 itd.
Kazu da tako ovim majstorima zadaju neverovatne glavobolje, jer svaka od slicnih reci njihov pretrazivac navodi direktno na temu. Gde opet njihovi ljudi satima cesljaju i proveravaju o cemu se radi a pogotovo kada su jos strani jezici u pitanju.
ovo nije uopste losa ideja!

evo recimo,...kako ste zadovoljni sa C4?mozda to i nije najsavrsenije waves-ovo resenje u pogledu multi band compresije,ali mi je sve do skoro solidno odradjivao posao,dok mi je komp bio o.k,tj.dok mi nije skroz na skroz crkla grafika...e,onda je nastala jebada .grafika-AGP!pretpostavljate,u pitanju je stara dobra TNT riva.
Sta je-tu je, resim da uzmem novu grafiku,odem u radnju,kad tamo MLADIĆ koji radi,kaze nema vise tih TNT grafika,sad su stigle neke druge,pci-express,ali ako hocu bas tu TNT,onda moram da porucim i sacekam 7 dana, jer su im zalihe lagerovane u MLADENOVCU-u .
O.K,dodjem ja za 7 dana, a onaj nesretni MLADIĆ me tuuupo gleda,kao ne seca se da sam dolazio i narucivao tu TNT....
ja ispizdim momentalno..."Sta se, bre,majmune pravis blesav,sta vise TERORISETE kupce koji qrac,jel hocete da vam nocas stavim EXPLOZIV u radnju,a !?!nece ti spasiti ni Tadić,ni Dačić, ni Krkobabić,ni BIA ni DB.slusaj druze,ima da mi rodis do sutra ujutru tu TNT karticu!ne zanima me da li stize iz LIBIJE,VIJETNAMA,AVGANISTANA,IRAKA,PALESTINE,SAUDI JSKE ARABIJE,SOMALIJE ,ZIMBABVE-a ili ALBANIJE",rekoh....,izadjem iz radnje i pomislim:"yeee...koja je ovo jadna drzava gde ni TNT ne moze bez cimanja da se kupi!"...

prica je,sto je najgore-istinita
poz

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules