Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 28-07-2008, 02:35 AM   #11
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: VAZNO - Zaustavimo nadzor interneta u Srbiji !!!

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
aj da vidimo, bin laden se krije u ratka mitrovica 128.
Pa jel? si ti sishao sa uma? Trazice nam da izruchimo i Osamu BL, inache nema integracija u EU Ako se to desi, ti ces licno da ga lovis po Zlatiboru iako znas da nije tamo, ne bi li se oprali

A sto se NET-a tiche, dajte ljudi... ne lozite se Kakva crna prava? Prava na sta? He, he! Dali smo mi svoja prava zajedno sa dupetom (pod kiriju) , tako da me ovo ne chudi, a bice i gore... (kao i kod drugih, uostalom)
Nije valjda da neko ocekuje PRAVA u zemlji koja uvodi biometrijske licne karte u koje bi da uvali i chip koji omogucava lociranje itd... itd... "Dozvoljeno je sve sto mi nismo zabranili, ma da nas niko i ne pita vec samo nalozi sta treba da zabranimo"

"Svako misljenje koje se podudara sa nasim misljenjem je potpuno dozvoljeno i niko nema ovlascenja da vam uskrati takva ljudska prava"

Dobro... ako je BIA resena da zna da Idekius posecuje www.rotkva.com i www.smokva.com , neka zna ... hmmm... ako ih zanima sta pisem svojoj devojci... o.k. ... ima logike... odatle mogu da nauche neku pateticnu foricu iz 86-e koja jos uvek pali, pa mozda i neki inspektor uspe da mazne nesto , sad, ako provale da imam dva naloga na myspace... jedan normalni i jedan tajanstveni u svrhe muvanja klinki, u redu, neka znaju, samo neka me ne cinkare kod skwo
Sasvim u redu je to da skontaju da imam i dva naloga na rumskom! Jedan ovaj moderatorski, na kom moram da budem fin i o.k., a drugi preko proxy servera, sa neuhvatljivom ip adresom, gde uzivam sva prava normalnog chlana, pa mogu da se svadjam do mile volje, dok me neki kolega ne banuje

Sve u rok sluzbe, a mi... kao sto rekose nasi ochevi... "Nista nas ne sme iznenaditi"

?Ajd laku noc... voli vas vas Veliki Brat... ali ne onaj sa B92, ec onaj pravi, o kome je Orvel napisao nekoliko rechenica

Veliki postovalac drustvene samozastite, opstenarodne odbrane i isto tako i civilne zastite,
Idekius

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules