|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]()
ja sam raspolozen(ako nisam to je zbog drugih stvari ,a ne necijeg posta) i kad mi kazu da mi je pesma grozna(malo zabrinut) , imam drugove koji slusaju narodnu i sam znam da zabodem u kafani do jutra ali o nekim stvarima zelim da pricham i da se raspravljam (forumi sluze tome) ,a za pivo si mi sad bacio rovca ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
@VexMunja: Bez da te uvredim, ali ako si citao malo forum pre nego da postavis pitanje, onda bi bio svestan da ti je pitanje malcice glupo. Ne zato sto je to bubanj Indire Radic, nego sto na to pitanje niko ne moze da ti da konkretan odgovor, i btw, postoje mnogo bolji drum setovi od ovoga sto sam cuo...Ja bih reko da je ono neki bubanj sa nekog aranzera, prilicno mi jeftino zvuci, ako mene pitas.I ne mozes postici takvu boju pukim ubacivenjem sempla u aranzer....Cesljaj malo forum pa vidi, neko ti je vec rekao da ima puno rasprava o bubnju...Na temi o bubnju u sekciji Ognjena Radivojevica ima dosta stvari, i na jos milion tema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() cu da napravim alkosa i od tebe.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
|
![]()
ih.. jedne flashe?
![]() edit: josh ti stoji sedam dana? ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Da izvinjavam se eto ja sam preterao.
Ali samo jedno malo pitanjce, a zasto bez ikakvog objasnjenja obrisaste onomad decku tread koji razmenjuje studijske matrice grandovskih hitova, pa momka koji je hreo da razmenjuje stilove za aranzer i td. Mozda ste u dusi bubnjari, pa prema bubnju Indire Radic gajite drugacija osecanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]()
super ti nova slicica
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Pa da je bubanj jak, jak je ![]() A sto se tice matrica, obrisane su posto se nismo mogli dogovoriti oko procenta da doticnim distributerom . ![]() Idi bre Laki, ko te ne zna skupo bi te platio ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Sta da se radi kada nepodnosim bubanj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ovo je produkcija | LACKY | Pricaonica | 7 | 26-06-2008 08:26 PM |
Aranzman i produkcija | Eon | Audio Produkcija - Tehnike | 34 | 10-05-2005 11:19 PM |
pitanje... [psychedelic trance produkcija] | SumAnuT | Audio Produkcija - Tehnike | 35 | 12-10-2004 03:55 AM |