|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Stari, prvo... Tesko da se aranzmani D'Angela kuckaju (mozda Brown Suga i slicni loop-based od pre 14 godina), ali Africa i slicne pesme (meni licno najjace) nastaju zahvaljujuci mesecima "razmisljanja", zatim danima snimanja i editinga i satima miksanja. To sto ti nalupas za 2 minuta verujem da podseca na taj fazon, al stari, tamo ZVUK prodaje pricu, cak i ispred samog tripa! Neko se debelo izdrkao da ono postavi "na svoje noge", pogotovo sto Raphael Saadiq ne voli mnogo PT editovanja (zamisli tek to karanje)! A tu ces se okoziti dok im pridjes.
Mada, Max bi, verujem, to namiksao "u originalu" za jos 2 minuta. ![]() Ajd' se spojite, pa da cujemo D'Angela napravljenog za 4 minuta ukupno!!!??? Samo, kurac... Frka je sto bi njemu (D'Angelu) trebalo bar par sati da otpeva sve ono... Ocigledno nije vas kalibar! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
SuperModerator
|
![]()
naravno, sve moze
![]() naravno da se ne moze full aranzman uraditi za 2 min, ali vajb i skica oma. bas cu gledati da skoro skuckam, pa cu okaciti, je[es mi sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Sa tim sviracima i pravilnim aranzmanom .... kad bih bio u kontroli snimanja i sl .... ne verujem da bi bilo mnogo losije ..... nema zasto da bude .... prisustvovao sam na nekoliko sessiona snimanja i mixanja albuma u UK 90 ih godina ..... i nema mnogo magije .... samo se u svakoj fazi ( od preprodukcije , artista , instrumenata i sl ) trudis da sve bude najbolje moguce ..... Quote:
![]() Drugo , nikad nisam rekao da mogu nesto za 2 min ..... moja najveca mana je sto meni treba 3 - 4 dana za mix jedne pesme ..... Quote:
Pozdrav |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
VIP Member
|
![]()
ode sve u k***c!
ha,ha,.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
A evo , ima i da se cita ..... koga interesuje
![]() http://www.gearslutz.com/board/q-russell-elevado/ Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
SuperModerator
|
![]()
hehe
pa jedan je d'angelo svakako ni Dre ne moz za 2 min da zavrsi pesmu my idea je da sound i farbe nije tesko skontat. Nemamo crnce, ali ako das Malesevicu, Vasilu i Bati Bozanicu litar rakije i wootre da vidis kako ce da sviraju ko crnci ![]() ![]() sve moze da se napravi i naravno da treba vremena. Brate slusao sam DaBear mi pustao sta je radio, sine to melje li melje. It's all about humans. A mozda je DaBear crnac? Suunce mu njegovo, dobar mu puder onda ![]() ode u OT, nego sta ![]() "...topic mi draga OT-vori ![]() hehe, Kladionica Rumski, vrh! Ko radi novi album Seke Aleksic? Dejan Abadic, Dave Pensado? 2:1 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
A Vasil vise nije online sa rakijom ![]() I Malesevic i Bozanic su odlicni muzicari , ali bolje da ne mesamo baBce i zaBce ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Pa kad je jedini nacin da se uozbilji prica , da izvuces cash !!! ![]() ![]() ![]() Pozdrav Last edited by Max; 24-03-2008 at 05:46 PM. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]()
auuuuuu
ala se ovde zapozarilo cccccc nego da se vratimo na pocetak. nema potrebe za kladjenjem, ako mozes da napravis takav kik, kako god ga napravio, svaka ti cast!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Slike vaših studio-setup-ova | Thrillseeker | Dizajn i konstrukcija studija | 989 | 25-06-2017 08:39 PM |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Slike | Ogi | Ogi Radivojević | 28 | 01-10-2007 02:54 PM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |