|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
jebote kad malo bolje skontam pa ovo je zivi peder-bal...
![]() ![]() ![]() mislim cure su same krive sto se ne zanimaju za ovo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
MAO
|
![]()
a sto je najcrnje, ovo je jedno od retkih zanimanja gde pod milim bogom ne postoji ni jedan jedini razlog da zene ne budu zastupljene..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
bas...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Aj' sad, vas dvojica da mi objasnite - zamislite vase devojke (zene) kako po par sati dnevno prckaju na kompu, vrte istu stvar u loopu, buljaju po torentima, i dopisuju se sa sumnjivim, nepoznatim likovima po kojekakvim forumima, a onda umesto da kupe nove cipele, kozni mantil i torbu, pazare spravu od 3 kilograma sa 2 dugmeta, usrafe je u rack sa 4 srafa i 5 dana rade A/b testove sa drugaricama.....
(nema veze sa naslovom teme)
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hehe, znam ja jednu takvu (osim cipela i mantila) ... Mlada je i talentovana ![]()
![]() |
![]() |
#36 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#37 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() A i clanstvo... sto se lepo ponelo kad je dotrchalo ovde par cica koje prate Vladicu G. po netu, kao sto ajkule prate brod, svi ste kukali i cak trazili da ih banujemo! ![]() ![]() ![]() E pa sad... dr*ajte... sta da vam kazem ![]() ![]() Za mene nema brige... ja sam se registrovao na http://www.ana.co.yu/forum/ ( akvarijum - forum ) ![]() ![]() Jos malo pa ce narod da promeni izreku "Kad na vrbi rodi groznje"... bice "Kad na Rumskom vidis dobru ribu"... ![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 02-03-2008 at 12:50 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nove mladje clanove samo to zanima. Neko ko bi i mogao nesto pametno da kaze nece sam postavljati temu "Esada da vam kazem! Mora neko nesto i da pita. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() eh sad sto ovdje nema djevojaka nego su sve na "kupi mi bmw/pradu/prsten" forumima onda u tom slucaju sta nas briga, mozemo i bez njih ![]() da je ovo forum pjevaca granda vidjeli bi vi ovdje frke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by Danny Lou; 02-03-2008 at 09:35 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nestala devojcica | alavuk | Pricaonica | 8 | 04-02-2008 02:29 PM |
Gde je nestala prokleta sminka? | Igor | Computer Hardware | 2 | 20-11-2003 06:28 PM |