|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Ako mislite da su svirace gramofona, kvazi aranzere groov box-ova, itd. izmislili Srbi. E onda ste u grdnoj zabludi!
Srbin sem kajmaka nista nije smislio, sve ostalo upotrebljava, kao Finac, Poljak i mnogi drugi. Ako cemo gledati po pravu svojine zbog patenta, onda Amerika nebi trenutno bila prva sila u svetu. Vec bi jahali konje, A Beclije bi slusali muziku (a mi bi gajili svinje za potrebe Beca), a Svabe bi se vozile automobilima. I da nesirim pricu dalje. Last edited by LACKY; 03-02-2008 at 01:29 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
MAO
|
![]()
DJing je ipak vrsta umetnosti. Mislim na vrhunski.
Svako moze da pusta muziku, kao sto svako moze da drnda zice na gitari ali da bi napravio pesmu ili dobru zurku/event (sto je ultimativni cilj DJinga), ipak je potrebno jebeno mnogo talenta i ogromna kolicina vremena. izvinjavam se svima koji misle drugacije, al cini mi se kao rasprostranjena zabluda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ajde pa zapisi muziku jednog DJ. da ostane za buduca pokolenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
MAO
|
![]()
nisam ni rekao da je pravi
samo sam rekao da je to "pravljenje atmosfere", i kombinovanje namenski pravljene muzike umetnost sama za sebe. i nimalo naivna. naravno ima ovih koji je i prave, licno sam odrastao na DJ Shadow-u, i DJ Crush-u, a mislim da je "DJ" Fatboy slim ispisao novo poglavlje u svom zanru. Kako kao DJ, tako i kao autor Cak je Laurent Garnier napisao i odlicnu knjigu o tome - ElektroShock. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
Cinjenica je da ima i onih koji sami kreiraju svoju muziku, ali su takvi vrhunski i uzasno retki.
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Potpuno se slazem satobom. Ali i dalje nereazumem o cemu pricamo. O muzici ili atmosveri? Jer atmosvera i bavljenjem da se ti negde lepo osecas i dalje nema veze sa autorskim radom.
Ako ti dodjes u kafanu sa drustvom, i ja vam pustam muziku uz koju se lepo osecate. To stvarno neznaci da sam ja autor te muzike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
Ti ne dodjes u kafanu ni kada te zovem, zato se ne javljaj vise o kafanama...
![]() Sustinski se slazem sa tobom, kako sam vec i rekao na pocetku ![]()
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Brzo postujes. Ovo sam pisao Arturu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |