|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ali kunem se da sam jednom bio blizu tog bassa (recimo na 40%) i to ba? na Junu 60 - mislim da sam ga jo? furao kroz analogni chorus CE-300, ali jebiga, to je onda varanje i vi?e nije sirov Juno 60. @rogina: 106 vs. 60. Ma daj nemoj me zezat. Pa ti si mi prodao Juno 106 jeboga ja. Imao sam ga pun k. Znam kako zvuči. To je plastična igračka iz Turbo-Limač Shopa u odnosu na Juno 60. P.S. Nego, jesi ti MIDI-zirao te 60-tke? Ja sam iz Če?ke nabavio pre jebeni DCB konverter (daje ti dodatne real time LFO-e i hrpu featura!) za Juno 60 - doslovno ga pretvori u drugi synth po mogučnostima. Vrijedi svake lipe. tj svih 100 EUR. Elektroservis se zovu i stoput su bolji od onog Kentona. Eh da, i otkrio sam kako dobit treći Chorus na njemu. Ali pretpostavljam da to zna?. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
a jel usput pravis sint ??? neki hibrih moogova obx-a i juno 60-ke ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
MCI Master
|
![]()
@*alavuk : TKO??
@ don : pajdo ajmo malo lakse....biti na 40 % moogo basu nije ni priblizno ( to je kao da organ usporedjujes s moogom) ....a i dalje stojim iza tvrdnje za 106...i 60... znam za elektro servis vec 3 godina...ali ja vozim Kentona!!! jos imas puno za ucit..najdi skrivene presete na junu 60 ...za treci chorus ti pise u manualu .....(treba citat na wc-u) jao don kaj bum s tobom....dobar si decko samo ... ![]() polako s komparacijama dok nemas doma 40 sinteva pa onda i sam znas ali ( ali pravih analognih pila) Junci su trenutno najjeftinijei i najlosije kante u mom arsenalu ![]() ![]() ![]() i uskoro idu jedan 60 i jedan 106.... DOLAZI JUPITER 8...mada mi to nije spica ali ocu ga imat jer ima lijepi zvuk pise u mom potpisu kaj mene pali |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
svi vi ! ti , cluster, don ... :]]]]]
nego sta da ocekujem od siel orchestra 1 ???? :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
p5 i ob8 mozda jesu san trancera, ali ih bas u praksi nema puno na tim izdanjima.. ako je hardver onda su to ugl "mali" rolandi 101 106 202 303 909 i ostalo, pro one tu i tamo...ostalo bre VA. po meni ima nesto u timingu i sporijem okidanju polisinteva opcenito, sto bas ne lijeze na trance i te brze ritmove kao sto to rade monofonici koji tuku nenormalno. mislim da za taku mjuzu bolje imat tri pro one-a , za istu lovu umjesto P5. drogina, nabavlja i Don Jupiter 8. ako ga kupi prije tebe, najbolje da se upucas ![]() ![]() ti ga ionako kupujes samo zato jer ga ja imam, a ti ne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nego kad ti to stize, jesi poslao tipu vec EMT? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() dobar si ti Don. nema majci labavo.. ![]() ![]() EDIT: Alavuk: ne poznam Siel Orchestra. ali po svojoj prilici to je neka sendvic stinrg masina, a la Crumar performer ili Mutliman.. nisma je nikad cuo,,. ako je gadno jeftina .. uzmi pa probaj. Last edited by clusterchord; 20-06-2007 at 11:34 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GOSPE LUDILA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAAAAAA 11111!!!!!!!!!!!!!!!!! Malo pa se nisam ugu?io od smjeha!!!!! Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
MCI Master
|
![]()
@ don : dam ti ga za 400 eura i na duze...pa samo idioti posude Sint, Zenu i ribicki stap
![]() ![]() ![]() ![]() @ babic ma kaj bi ja to zbog tebe ![]() ![]() ![]() ![]() @ babic : ma ode EMT ..jp je na putu u dezelu u Brezice!!!!!!! @*don...pa jedino ti mjeris razliku u sintevima u %%%%%% ![]() ![]() @ alavuk: siel orch 1 : ocekuj probleme ...analogan je @ rogina : koga boga se zivciras jos puno oni moraju nabavit da te stignu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @ babic : daj vise kava neda mi se pricat s monitorom Last edited by roginator; 20-06-2007 at 02:56 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ko ovi moji prijatelji amerikanci na forumima.. pa nije sve u "imanju".. svi listaju stalno sto se ima..niko nista ne radi.. ![]() ![]() ![]() ajde kad si in town javi ja sam uglavnom free ovih dana, jos imam za obavit par stvari - lim sredit na bembi, i odo dole na moreno.. ![]() Last edited by clusterchord; 20-06-2007 at 03:51 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Line Array | rale_ | Razno | 1 | 19-11-2009 04:08 PM |
Line 6 Gearbox 3 | shigumicu | Audio Software | 17 | 07-11-2006 11:51 PM |