|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Ja sam imao prilike testirati dosta monitora.
P11 me uopce nije odusevio. Za mene dosta suplji monitor. Dynaudio BM6A je jako precizan, ponekad presvjetli, basovi mekani upravo kao da te zagrle. KRK V8mkII su za mene dugo bili izbor nr1. Odlicni su, mocni, snazni, ono.. san snova. Genelec mi bas zvukovno ne lezi, 1030, 1029... nekako mi nisu bas ono.. k srcu prirasli.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
VIP Member
|
![]()
Sa time da stvar dosta ovisi i o prostoru. Neki dan je bio moj frend kod nas, koji takoder ima ove monitore i srusio se od soka kako to dobro zvuci kod nas! Ja sam taman krenula osmisljati dodatni akusticki tretman, sad me sve strah ista mijenjati koliko je divno. Makar, vjerojatno moze i bolje...
Sad se sve bojim kad ću uopće početi skladati dalje koliko mi je gušt samo slušati, slušat i slušat. Najvjerojatnije ćemo uzeti još jedan par i za dnevnu sobu umjesto hi-fi sustava. Nismo još sigurni.... ali u tom smjeru razmišljamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
VIP Member
|
![]()
Znaci zelim reci, korg, da ako si testirao monitore u nestudijskom prostoru, možda to nije baš 100% točna "presuda".
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Boggy gledajte da bude bar za 3 para....... jos ako ne bude skuplji od sega-mega-big-knoba.... a uz provereni BoZo kvalitet......
![]()
![]() |
#35 |
Moderator
|
![]()
Anita, ja zaboravih da ti kazem... Ako ti se sve dobro, cuje, nemoj nista cackati u sobi. Sedi, radi i zaboravi na akustiku.
![]() |
#36 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthre...942#post140942 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
.... To je i najveca mana ovih zvucnika i razloga zasto ih nisam kupio ...... tendencija da ulepsavaju zvuk , sto cini da sve zvuci lepo , cak i ako ima sta da se poboljsava .... Desilo mi se da sam usao u veliki studio gde sam ( ne znajuci ) cuo neki svoj demo , koji su ljudi ponovo snimali za pravu plocu ....odusevio sam se produkcijom vokala i pitao producenta ( Mike Nielsena ) ...sta je uradio sa vokalom kad tako dobro zvuci !? Cvek je pogledao zbunjeno u kanal ..... i rekao ..... nista , to je tvoj vokal snimljen na solid tube u u spavacoj sobi sa waves reverbom ..... ![]() Uzmi nesto jako surovo pored njih .... tipa ns 10 ili sl .... da te povremeno vraca u realnost ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
VIP Member
|
![]()
A da svoje alesise ostavim? I oni me vracaju u "realnost"... ako je realnost uvijek odsustvo entuzijazma. Mora da je istina čim je lo?e - princip.
![]() No, ja se ne bih slo?ila da nisu "realni" jer unatoč tome ?to je i moja glazba zvučala daleko ljep?e nego na alesisima, već i prilikom neobaveznog prvog slu?anja čula sam mali milijun gre?kica i stvari koje bi promjenila u mixu! A upravo je u tome poanta monitora, zar ne? Znači, sa njima sam dobila i ugodu slu?anja i preciznost na osnovi koje ću stvari napraviti točnije. To ?to ću beskrajno u?ivati u njima, samo će omogućiti da se poslovi odrađuju s većim gu?tom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
Slažem se sa Anitom da ima nešto i u guštu dok radiš u svom ateljeu!
Džaba ti tehnički savršen miks koji nema ništa sem toga!
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
ok ......
Ja sam samo hteo dobronamerno da te upozorim ...... jer su Dynsi " veci od zivota " monitori ..... Svakako su bolji za 3 klase od tvojih starih ... i tu nema dvojbe ..... znaci radices bolje .... ali mozda je ipak prerano za realana sud o monitorima posle 3 dana odusevljenja ![]() REalan sud ces imati za 3 -4 meseca , i dosta rada na njima pa ces onda videti realnu situaciju ..... u svakom slucaju dobri monitori !!! Cestitke ! Pozdrav Last edited by Max; 30-12-2006 at 02:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dynaudio BM5A+sub vs dynaudio BM15p | chubich | Monitoring | 13 | 21-09-2007 08:46 PM |