|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#32 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ako radis kucnu produkciju dovoljno su ti 40 Watta i bass membran 0d 4". Taj monitor je toliko ubedljiv - znaci fenomenalan cist i neutralan zvuk - bass takodje. Svaka greska u produkciji se odmah primecuje. Za mene nema bolje - sto se tice cene i kvaliteta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Vibrator
|
![]()
ako si dobo procitao, coveku trebaju monitori za pravljenje radio spotova i elektronske muzike.
ukoliko ce mu to biti jedini monitori onda bass opseg itekako ima znacaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Eto ja se bavim muzikom vec god. i imam neko iskustvo. Isprobaj taj monitor i videces sam. I ja sam se prvi put smejao. Samo kad sam ga prikljucio nisam mogao da verujem kakav je zvuk. I dan danas se cudim. To je najmanja verzija (8020) Genelec-a. Ima i jace verzije. 8040, 8060 itd. Takodje i "subwoofer-i". Ali ovaj Genelec 8020 je stvarno ubedljiv. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
pogotvu 4" je dobro za slusanje, ali za produkciju je nezadovoljavajuce...boggy ce to bolje objasniti, ali ja mislim da je 4-ka ne svira ispod 80hz....to znaci non stop radis sa ukljucenim lo-cut filterom...pa sta ces tu cuti? To je isto, imam karoseriju fererija sa zastavinim motorom... Moracu da se slozim se Leshom nema basa od 4" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da su za te pare najoptumalnije rjesenje polovni krk-ovi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Nije on jedini primer. Za mene - licno za mene - su Genelec monitori fenomenalni. Sad imas ti filozofi i producenti koji misle da Monitor od 10.000 € vise vredi (mislim na kvalitet) nego monitor od 1.000 €. Jbga - svakome svoje. Last edited by Aksez2; 04-12-2006 at 01:46 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
prosta matematika monitor od 10000 vredi vise od 1000 evra logicno zar ne...koliko para toliko muzike Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
DRE je bio samo jedan primer ... nema svadje, ocigledno si ti sve testirao a mozda se i bavis produkcijom monitora - neznam. Ocigledno imas, kupujes i znas. Ocigledno su tvoje usi, tvoj ukus high end. Ja te neznam, zato i nemogu da ocenim. Ali verujem ti. Ma da bi se mnogo ljudi ovde u berlin smejali kad bi im pokazao tvoju izjavu da su Genelec monitori samo igracke. JA NE! JA TI VERUJEM. PEACE! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |
Karta do 500 eura? | arajlo | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 23 | 08-05-2006 05:45 PM |