|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Ivan Lekic
|
![]()
Najbolji vst klavir je dobar pijanista tj.svirac... Tacka!
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
EJ, ljudi! A ?to je sa Reason Pianos??? Ako se rewire-a, mo?e se koristiti poput VST-a. Ne ka?em da je ostalo smeće naspram ovoga, ali je definitivno jedan od zamjetnih klavira za moj ukus, da ne pričam da su prvi napravili hipersempling (bar po mom saznanju), tj mo?e? da ubaci? bottom mic, room mic i ?to ti ja znam koji sve mic, pa ga lejera? da ti bude kak oće? u mixu ... To je samo moj prijedlog, tko nije probao, topla preporuka (a nije ni velik za 24 bita ... jbga. nemrem sad da vidim točnu veličinu, na main kompu mi je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Senior Member
|
![]()
Vrhunski , takodje dedicated klaviri. Svakako vredni za imati u kolekciji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Zaboravili ste na jednu stvar. pitanje je glasilo-najbolji sowtferski (vst) klavir, ali nije postavljeno pitanje "U koji svrhu"...sto je po meni veoma vazno..Da li za live sviranje ili usnimavanje tj aranzmane... Npr. The grand 2 (sada postoji i 3, mada je nisam cuo), je po meni fenomenomenalan klavir, extra odradjen, super dinamika, toplina, dubina boje i sve ostalo, znaci vrhunski za live...medjutim, prilikom rada na aranzmanima nije se pokazao kao dobar (sem ako nije u pitanju deo gde se on, sam, solo cuje), u zvucanju sa ostalim instrumentima nista ne valja...Pre sam u aranzmanima koristio reason, koji nije "fat" kao The grand, ali ipak nekako bolje zvuci u zajednici sa drugim instrumentima (na snimku), mada sada koristim (hardwear)Fantomov G piano...nije los...mada je po meni Fantom x imao jedan preset klavira koji mi se vise svidjao od svih ovih na fantomu g...Znaci The grand 2 (3) ali samo za Live!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Bogami .... Galaxy Vintage D mi se ba? dopada!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]()
gledaj nebi ti bezveze govorio.uzmi i probaj.u ivoryu je jedio upotrebljiv Boesendorfer koji je negje oko 300 mb a ovo drugo 40 gb semplova je gotovo pa neupotrebljivo.ponovo kazem napavi alicyu i ivory pa uporedi A/B pa se uvjeri.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Pozdrav ![]() Last edited by Inovative_kg; 08-01-2011 at 10:09 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Probao sam i Alicia's Keys na kraju .... nije ba? po mom ukusu ... suvi?e izra?eni duboki i visoki tonovi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji je najbolji software vocal reverb | darkobt | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 13-12-2008 11:50 AM |
Koji je po vama najbolji razglas u zemlji Srbiji | AcaHari | Razno | 29 | 05-08-2008 05:53 AM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |
koji je el. klavir najbolji? | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 28 | 10-07-2005 09:35 PM |