|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
Quote:
mislim da cu samo nabaviti one vece trapove i tu i tamo par piramidica za HF i flutter echo zagusenje, i jedno par home-made difuzora. mislim da mi ne treba cijelu sobu zagusivati. upravu si za domine, jer ako se prevaris u basu, kako ces onda pogodit srednje i ostalo.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Svaka prva refleksija je bitna da se eliminise... Prvo sam bio instalirao ove zidove sa strane bez plafona i testirao slusanje... Opet mi je nesto falilo pa da bude idealno... onda sam podigao visoko iznad glave jedan ovaj 60cm*120cm Studiofoam Wedge,da testiram kako ce da bude kada budem izlepio i plafon... Tek tada sam rekao WOW i tek tada sam dobio onako cist zvuk kako sam zamisljao... Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
mod?rateur analogue
|
![]()
nije bas tako mala razlika - npr. imamo sobu za snimanje vokala i spikera koja je duplo manja od ove moje u kojoj miksam i radim mjuzu (aprox 9 m2 naprama 17 m2). tamo smo natrpali tih oriolik spuzvi i piramidica od jos neke druge firme , je..ga sad se ne sjecam koje, pa je katastrofa jos uvijek. ja nemogu tamo podnijet slusanje, pocne me bolit glava, a miksat nemogu ni u ludilu. ali ok je za snimanje reklama. jesu BM15 pasivci ali mislim da nije do toga.
ovdje isto nije bas gola soba - imam nesto tih oriolik spuzvi pa nema toliko hf i fluttera, ali morao bi dodati jos. jedino se osjeti dole oko 60 - 70 Hz kad malo glasnije miksam da pocinju "neravnine" po cijeloj sobi. do sada miksevi mi se solidno prenose u eter, ali moze i bolje.. nemam sad 2700 eura da bubnem ali mislim da cu ili naci nekog da mi izreze, ili uzet par auralex superbass trapova za prvu ruku.. jeli znas dali primaacoustic radi bass trapove, nesto kao u ovom stilu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Auralex MoPAD | 66musicman | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 06-10-2009 04:42 PM |
AUDION - Auralex Acoustics | diviner | Komercijalni Oglasi | 0 | 19-03-2009 05:56 PM |
Auralex....kako do njega? | bezsmisla | Dizajn i konstrukcija studija | 18 | 12-04-2005 03:36 PM |