|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#32 |
Administrator
|
![]()
Lesho, hajde vidi sada da li problem jos postoji. Izgleda da se javlja samo kod tebe. Mislim da sam preko SD account-a otkrio u cemu je (bio) problem u tvom slucaju.
Poz
![]() |
#33 |
Vibrator
|
![]()
jos uvek ne funkcionise kako treba i nakon sto je puRe spojio moj stari i novootvoreni nalog..
takodje kad se u drugom browseru ulogujem, nailazim na isti problem.. Last edited by lesha; 06-07-2005 at 05:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Mozda sam nesto petljao oko postavki, pa mi ne radi ispravno pregled poruka.
Nakon sto procitam poruku, ona se i dalje pojavljuje kao neprocitana, sve dok se ponovo ne spojim na internet. Pretpostavljam da je ovo povezano sa IP adresom, cini mi se da je na starom forumu to radilo. Ako ne moze drukcije, nema veze, no nakon sto kliknem na "New posts" pojave se i one ikone sa crvenim detaljem. "Hot thread with new posts" i "Hot thread with no new posts" koje imaju iste ikone? Bar je tako navedeno u dnu strane. Prijedlog: Ikona neprocitanih poruka - bijeli puni kvadrat Ikona "Hot thread with new posts" - bijeli kvadrat obrubljen crveno Ikona "Hot thread with no new posts" - crni kvadrat obrubljen npr smedje Sa ovim crvenim ikonama neprocitane poruke su teze uocljive. Pozdrav
"... Tko hoda, ne trci..." Last edited by Nocni; 19-08-2005 at 01:31 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Da, mislio sam na ruBlack. Hvala.
![]() |
#38 |
Vibrator
|
![]()
i dalje ima sitnih nedostataka, sredite ako vas ne mrzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pulsar2-xtc ne funkcionise!!! | perpetuum | Computer Hardware | 2 | 23-02-2008 03:11 AM |
Prelazak na vBulletin - Day 1 | puRe | Obavestenja | 8 | 27-11-2005 05:22 PM |