![]() |
Sta sve ne funkcionise na vbulletin-u ?
napisite sta kod vas ne radi posto vidim da neke stvari vec nekoliko dana ne funkcionisu kako treba..
za pocetak, smeta mi sto mi se neke ikonice ne prikazuju.. - npr. na prvoj stranici nema ikonica za "go to last post" - na "new posts" stranici nema ni "go to first new post" ikonice - nema ni: "post new thread", "reverse sort order", "view first unread", "report bad post", "IP", "edit/delete message", "reply with quote", "quick reply to this message", "reply"...takodje vreme postovanja izgleda ovako "%x %X" slobodno dodajte jos predloga ako ste primetili neke nedostatke kako bi sve sto pre profunkcionisalo.. |
Re: Sta sve ne funkcionise na vbulletin-u ?
u padajucim menijima fali:
- sve "display modes" ikonice - sve "thread tools" ikonice |
Quote:
|
sve je radilo ok prvog dana.. nakon toga se poremetilo kad ste poceli da sredjujete...
/edit u drugom browseru radi kako treba.. izbrisao sam cache u operi, ali i dalje je isto.. nesto ste cackali oko postavki za browsere, 100%.. takodje se stranice otvaraju dosta sporije, pretrazivanje ide sporo itd... |
Quote:
|
sve sto si naveo, meni radi savrseno.... sve mi se prikazuje, i svaku ikonicu vidim.
hmm.... Za ucitavanje stranica nisi u pravu: stranice ce ucitavaju 48% (mereno softwareskim instrumentima) brze nego ranije. Sve funkcionise mnogo brze. Ako ikad usporava, to je do providera VeratNet-a, a ne do vBulletin-a i nas. Za Operu i dr. cu sad da pogledam. |
probacu da reinstaliram operu...
|
proverio. sve je savrseno!
Matori, tebi se izgleda browser gadno zabagovao... na zalost.... Ajd ako jos neko ima problem, neka kaze, please! |
Quote:
|
Meni takodje sve radi savrseno u operi.. sve ikonice vidim, istina.. board je brzi nego phpbb...
Nego imam drugu zamerku... Kod postova koji imaju vise od 3 stranice, se pojavljuje ono: 1, 2, ... Last page Kad se klikne na taj last page, stvarno ocekujem da me baci na last page, a ne na last post, ako me razumete... Jer onda kad me baci na last post, moram da skrolujem skroz gore da bi video sta sam prosli put video... Ostalo je sve ok. |
All times are GMT +1. The time now is 10:01 PM. |