|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Ivan Lekic
|
![]()
Off, Oggy ..
Ne zezajte .. ja sam bio spreman da ti posaljem uada da probas i da vidis ociglednu razliku .. uad je najbolja investicija koja se moze imati u studiju , a razlog moje eventualne prodaje saasvim druge prirode .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
Sta je dzabe, i Bogu je drago
![]() ![]() ![]() Nije valjda da prodajes svog UAD-a?!?!?! I da nije zbog "one" situacije?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
Toliko od mene za ovaj deo veceri. Odoh na svirku Nena Belana.
CU later |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Ivan Lekic
|
![]()
neka se samo igra Lesha
![]() Oggy Ma ti znas da ja stalno imam nekih situacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
Pa ti nesreco, ni kafu ne pijes, a kamoli alkohol!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Mason
|
![]() Quote:
U Budvi je ljushtio pivo kao azdaja ![]() Sto se prodaje UAD-a tice, prezivece i bez njega, ali stvarno mislim da mu to nije pametno....
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
![]()
"Ljustio", ali nije pio
![]() ![]() ![]() Znao sam ja Deki da si ti tu umesao svoje prste i da si mi iskavario druga. Verovatno se propio jer nije mogao da podnese patnju coveka koji ima cak dva... ups... obecao sam da necu ![]() Ma baraba taj Ivan!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Meni su se miksevi posle kupovine UAD a naglo popravili .... postali su analogniji
Ja sam ne mogu da se takmicim sa sobom ako nemam UAD ...... ( a kamoli neko drugi ![]() URS je oooodlican ..... ali Puktec sa UAD a se i dalje probija ..... bolji je ..... ali sad imam izbor jos tri EQ .... pa jos i moj verni Sony OXford ..... cini mi se da sa EQ mogu leeeepo da se zezam ...... Hydratone sve redje ukljucujem , jednostavno je prespor i zauzima previse CPU a nije nesto nevidjeno bolji od npr URS ili midla na Precision EQ is sl ..... A sta cemo sa kompresorima ..... sonalksis ...... hhmmm ..... mozda a li ne na celom miksu ..... zelim veci izbor .... 1176 , la2a , moj omiljeni Fairchild .... pa cccaaaakk i TC 24 / 7 .... ako bas mora ...... a nisam ni poceo da trosim CPU !!!!! Reverbi .....hhmmmmm .... impulsi .... ako nije preveliki miks .... Megaverb sa TC ..... omiljen za vokale ..... Classic verb sa TC .... treba jos da ga naucim .... Plate 140 ....moj omiljeni ....... native jednostavno nisu dobri ...... Ivan mi je rekao da Oggy pravi super mikseve sa Nuendovim reverbom ...... OGGY SALJI , voleo bih da cujem da to dobro zvuci .... ili ja nisam Vuk Mandusic !!?? Cekate dok se naprave dobri native .... ok ali ja nemam vremena ... do tada cu da uradim 10 ploca 40 reklama i 3 filma ...... zelim dobro sada ..... SADA .... A sada je to DSP ...... a native mi i onako ne kostaju ...... za sada ..... UAD mogu prodati kad zelim za skoro iste pare za koji sam ga kupio ...... a ako neko zeli da se resi nekog project packa .... TU SAM !!!!!!! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
danas izasao CUBASE4 !!! | Patalo | Audio Software | 32 | 24-09-2006 06:25 PM |
Izasao Har-Bal 2.0 | alen | Audio Software | 10 | 18-12-2005 12:50 PM |