|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
znanje ...na znanje ..... Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
znaci moglo bi se rec da 'darvinova teorija - eq isprid kompresora' ipak drzi vodu. ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
slazem se......
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() nego, ima jedna stvar koja mene jebe. ja najvise radin radijske jingleove i reklame, pri cemu najvise moran vodit racuna o glasu, da se je uredan i da se lipo cuje i razumi. takodjer, od strane produkcije, najvise slusan radijske remixe (to dobijan besplatno ![]() zbog tih fobija mi se sad dogadja da iden u drugu krajnost pa mi stvari znaju zvucat tanko. ![]() kako nac pravu miru?! stranci rade posebne remixe i masteringe za klub, plocu i radio?! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Svaka cast na tehnici koju si odradio (nadogradio se na Shot-a), i jos tu ima mesta za recimo neki multiband na levom kanalu, mozda i za faze !!!! ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Super Moderator
|
![]()
He vidim i ja da je bitna
![]() Nisam smeo da se zajebavam sa multibandom da ne unistim mix ali sve u svemu moze moze 8)
![]() |
#37 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Da naravno da rade....evo ja sad treba da radim mono miks jedne pesme za spot koji ce da se pojavi ovih dana .....miks treba da zvuci dobro na TV u.......
To je to Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Recimo da bi se uradio album tipa Aleksandre Radovic,stvarno ne treba nikakva jaca oprema.Sve moze da se zavrsi sa soft synth-evima i sample kolekcijama. Za neke druge poput onoga sta ja radim,mocni hardverski synth-evi su neophodni... naravno ne iskljucujem upotrebu i soft syntheva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
VIP Member
|
![]()
"Boj ne bije ljuto oruzije vec boj bije srce u junaka"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kompresor decode -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 20 | 26-04-2009 10:49 AM |
Članci o masteringu | lesha | Tutorijali | 1 | 14-12-2006 11:26 PM |
Pristup (pre)Masteringu | Manley | Audio Produkcija - Tehnike | 48 | 10-05-2006 04:00 PM |
Stereo kompresor ? Stereo reverb ? MS tehnika u masteringu ? | milosjeftic | Audio Software | 10 | 26-03-2005 03:41 PM |
Kljucna stvar u masteringu | milosjeftic | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 16-02-2005 11:51 AM |