|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#361 |
Member
|
![]()
evo par slicica iz novog studija..jos nisam sve sredio, vise kablovi itd...synth cosak jos nije sredjen (pa ga nema)...
:o Chiko , a jel sav taj lebac ( outboard ) tvoj ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Pro Member
|
![]()
A gde su slicice?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
SuperModerator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Member
|
![]()
Da, kao i uvek ...u$erem nesto, zato sam i stavio onaj sig.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
To je prva najstarija verzija , posle su dodavali malo gaina i radili baby face mod ... Vrac ..... prelepa prostorija ..... vec 3 dana gledam , verovatno je super da se radi unutra ....... je l' ono prirodno svetlo iza ????? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
...a zar babyface mod nije opcioni? sad je to kao u svakom novijem? ...btw ko zna ko njima radi delove, evo recimo kod mene na 747 je drugacija logo plocica nego na 737 i 2022 ... ...fusheraj ![]() pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Senior Member
|
![]()
Stvarno extra Vrač... svaka čast
p.s. kakvi (čiji) su to nosači za nonitore? Jel ti ravno stoje main monitori ili pod uglom? Meni bi trebali baš veliki nosači (još veći od tvojih po mogudjstvu). Prodaje/pravi li to neko kod nas? pozdrav Last edited by filip; 27-09-2007 at 12:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
uuuuupssssss ...... ![]() Ma , bitno je da lepo izgledaju ![]() Pozdrav |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#369 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ko sto rece, ovo je prva verzija...gde god odem, svi : "jee, ima prvu verziju!" Ne znam jel to dobro ili nije?? Sad stavljamo Baby Face modifikaciju... Jeste prirodno svetlo. podrum je a to su one staklene kockice u trotoaru, a ispod njih ima duplo zadihtovano staklo (za malo izolacije) Potrefilo se da je slusanje KOMA!! ne znam kako? pre je soba bila mnogo prazna (samo 2 ekrana i mali kontroler i 5 malih zvuvnika) pa im je odjekivalo i zvonilo itd.. Kad sam nakrcao sve ovo, malo je ugusilo sve. Zvuk je ludilo, cujem stvari na CD-ima koje nisam cuo do sad!:o za vikend postavljam patch bay i da se testira jel sve radi...pa posle MIDI i Synclavier da uglavim negde... Veca je soba nego sto sam pre imao pa su mi svi kablovi bili kratki, pa MIDI kablovi, muka...! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Senior Member
|
![]()
Slatke muke! Treba stici do kablova i takve muke.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |