|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#341 |
Moderator
|
![]()
hahahah.. aj i ja da se ubacim dok se ne rpeselim..
![]() pazite smeh: ![]() slika jedan: kuhinja/trpezarija. mesto gde se nanose prve crte.. ![]() slika dva: a place where sve polako prelazi iz konfuznih skica u logichnije oblike. sa vashe desne strane mozete videti studio u kom moj jako dobar prijatelj radi svoj najveci hit do sada, dok ja (sa leve strane) kao i svaki pravi producent (chovek sa one strane stakla) drzim noge na stolu i klimam glavom uz ritam. slika tri: mastering soba. slika chetiri: ..to su te rime koje nanose ti bol, sine. ![]() nadam se da sam vam bar izmamio osmeh na lice. btw, zbog manjka prostora (ajde?!) ![]() pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Member
|
![]()
al imas svemirsku tipkovnicu...ne bole te oci po noci ?
![]()
![]() |
#343 |
Pro Member
|
![]()
super je ova cosak ..... mogao bi da nazoves studio " choshe " .... ali je lepa , radna atmosfera
![]() Ali za prave rapere .... fale vam tu neke ribe da klimaju glavama ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Pro Member
|
![]()
@ HeatMan
Imam isti problem oko prostora kao ti. Kako si rije?io poziciju monitora, staklo iza desnog monitora? Da li ti slu?e (monitori) samo da čuje? ?ta radi?, a finije stvari odrađuje? na slu?alicama? Ili ne?to treće? |
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Senior Member
|
![]()
Sale, mislim da je pravi dokaz nedostatka prostora onaj tv na plafonu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Moderator
|
![]()
@sasha: ne bole ochi, ali me komshije smaraju uveche (imam drvenu gredu umesto poda)
@max: 28 kvadrata, brate.. dve osobe, puna kuca.. ![]() @alfom: radim sve na monitorima. jbg, chovek se navikne.. znachi da ne pominjem kako mi se tresu svi prozori i zidovi... uzas.. ne radim nishta na slushkama, sem snimanja.. a opet postizem rezultate kojima sam kolko-tolko zadovoljan.. imash linkove za moje pesme u potpisu.. @swifty: shta da ti kazem brate.. soc rep.. ![]() ![]() jbg, svaku paru koju zaradimo cale i ja bacimo na opremu i loto.. ![]() ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Ivan Lekic
|
![]()
kod mene stalno nesto novo .. sveze fotke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kako drzis noge ipod stola od onih silnih Alesis-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Ivan Lekic
|
![]()
noge drzim na stolu a ne ispod
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Senior Member
|
![]()
Ivane, koji je ono magnetofon? Cini mi se da je neki Tascam! Koje trake koristi, od 1/2 ili od 1 inca? Imas li nekog pozdanog servisera za te sprave, posto i ja imam Tascam 38!
Pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VINCE CLARKE studio slike | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 18 | 21-10-2009 10:11 PM |
Studio - interesantne slike | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 22-09-2008 01:15 PM |
Derrick Carter Studio slike | Hollywood | Produkcija Elektronske Muzike | 47 | 27-08-2008 02:26 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
PRINCE - studio complex slike !!!!!!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 04-12-2006 02:50 PM |