|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
MAO
|
![]()
[quote="dvuckovic"]
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
oni koji poznaju njegove stare ploce uglavnon nisu zadovoljni. to mi je nesto ko onaj osjecaj kad san prvi put cuo kako gilmour pjeva watersove pjesme. u pocetku mi je to bilo bljah, a sad san se vec naviknu. dobro, u slucaju olivera nije toliko drasticno. ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Carevi ste i jedan i drugi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
I moj glas ide za Nikolu Vranjkovica, bar sto se gitarske muzike tice. Poslednji Block Out i Orthodox Celts su preterano uradjeni. No, ja bas i ne slusam previse domacu muziku, tako da...
![]() |
#25 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
A. Radovic je sl. ekipa radila na albumu: Marijo Pajic, Zoran Radetic, Aleksandra Kovac. Radjeno je u novom Pinkovom studiju (sa SSL-om) :roll: a Master je radio Vlada Negovanovic...
Meni se licno i ne svidja zvuk na tom albumu... :roll: |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Ima zanimljivih house stvari. 8) Pa me bas zanima ko je to radio. :roll:
A i radim remix jedne njene pesme pa ako neko ima kontakt telefon mail ili bilo sta slicno PM-ujte me slobodno.
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
Ja nikad nisam voljela hrvatsku glazbu, ali gibonijev miracul je ucinio iznimku kod mene. Pjesme su odlicne, produkcija izvrsna, bubnjar svjetski... ma sve je daleko ispred hrvatske glazbe inace.
![]() Gdje je granica procjene kvalitete produkcije ili same pjesme i ne znam stvarno da li na ovom forumu ima itko (osim Shota - od hr strane) tko se u tom smislu pokazao kao stvaaarno pravi znalac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ivan Lekic
|
![]()
Svaka cast pomenutim producentima , dobri su .. mislim da nema potrebe (ne)diviti se pomenutima .. Oni su ljudi kao i mi i osecaju i cuju razlicito ..
Ja recimo nemam idola niti mastam da budem kao neko .. Ja sam ja , tako radim i to je dobro (Kada svoj rad mogu lepo naplatiti i ziveti od ovoga i kada imam posla znaci da se i drugima svidja) Recimo volim 1000 puta slusati jednu te istu dobru produkciju , aranzman i sl. ALi nikada me nije interesovalo ko je to radio , pa zar je i bitno .. Svi oni i svi mi smo u backstage-u i nas uspeh odnosno uspeh onoga kome radimo je placen i mi smo tu samo potpisani i ponekad spominjani i to je sve .. Licno mislim da treba graditi i usavrsavati neki svoj zvuk koji ce se ipak razlikovati od necijeg , mislim da je u tome uspeh a ne kopirati i druge , diviti im se isl. Drustvo , vremena se menjaju , doci ce i nasih 5 minuta na toj ozloglasenoj estradi i kada ce vam se mnogi diviti , uistinu prija i imponuje ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
omiljeni producenti elektronske muzike? | Faktor X | Produkcija Elektronske Muzike | 111 | 14-10-2014 09:03 PM |
Vazni hip-hop producenti :) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 23-11-2009 01:21 AM |
GOSTI PRODUCENTI | Max | Predlozi i sugestije | 60 | 17-03-2005 08:03 AM |
Producenti - domaci i strani | Arthur | Razno | 26 | 04-04-2004 10:02 AM |