|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Ma nije mi tesko, samo kazi gde treba da se to sunovrati i koliki mogu maksimalno da budu veliki fajlovi ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Administrator
|
![]()
pa sad se setih da imam to cudo...dobio sam ga jos pre nego sto sam dosao na forum (sto znaci da je staro)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
uglavnom je bio problem sa browserom. cak mi se sa ranijim verzijama pulsara dogadjalo da ovisno o projektu i ucitanima devicesima vidim ili nevidim akaieve programe u browseru. a koji ti, tonalino, sad sample player koristis i kakve probleme imas sa importom akaia?
![]() |
![]() |
#24 |
ton magistar
|
![]()
cekaj malo, ja iman activation key za Volksz?mpler. valjda je to full verzija. mislin da mi ga je cw pokloni kad san kupi drugi board.
ili je to samo light verzija? imate vi activation za Volksz?mpler?
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Mislim da taj Activation Key vazi samo za tvoj board. Koristim... sta ono koristim... a ja, nista ne koristim, mrzim AKAI CD-e, to je uglavnom sve matoro i neozbiljno uradjeno. Loopovi nikad ne valjaju, velocity zone su blesavo postavljene, sampling nikakav pa to onda sve treba popravljati. Nemam ni vremena ni zivaca za te zajebancije. Tu i tamo se nadje po koji dobar CD a njega uvodim Kontaktom ili ako radim na MACu onda sa MachFive i problema nemam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Mason
|
![]()
Imam activation key i ja. Imaju ga svi cw useri koji ga na njihovom sajtu zatraze na mail. Key je za promo verziju.
![]() |
#27 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
po meni je prednost akaia sto mozes selektivno koristit i prebacit na hard samo ono sto ti treba. tako da ih generalno vise volin od instrumenata tipa trilogy, atmosphere, stylus, culture, plug sounds i sl. di moras na disk stavit ooogromnu bazu radi par dobrih sampleova. naravno da necemo usporedjivat zivi instrument sa sampleom. ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Ma ne preterujem, pa ti isto rece sto i ja. Tu i tamo ima dobrih CDa i to je sve. Drum Loopove uzimam uglavnom u Wav ili AIFF formatu koje u vecini slucajeva odsvira bubnjar sa kojim radim pa ih obradjujem sam jer ovi sa AKAIa su vec svi toliko izrabljeni da u svakoj novoj produkciji prepoznajem sa kojeg AKAI CDa su.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
ton magistar
|
![]()
da, imas pravo. he, he :oops:
prije 10-tak dana san baci u smece oko 40 cd-a. samo su kupili prasinu. jebiga, kad ti imas bubnjara. ja ga neman i nema mi druge nego da se igram sa sampleovima. ![]() .... ali di god mogu, ako to produkcija zahtjeva, koristin zive instrumente i svirku :roll: takodjer volin sam semplirat neke sekvnce iz pjesama i na njima se izivjavat ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Valja l' ova? | disco violence | Promocija radova | 15 | 30-10-2008 12:26 PM |