|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ali ja reason ne koristim.Mogu li Vokator da koristim kao evoc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
ljudi ... ne mozhemo biti sigurni sve dok ne chujemo ... ja nemogu da radim to shto vi pricate zato shto radim samo reason , pa ne znam da li je to to cemu vi pricate ... to da je sintetizovani glas nije nisam na to mislio ... a ni vi ne mozhete znati o cemu ja pricam dok ne cujete eo dva fajla
http://spreak.designersnetwork.org/s.../Sound%201.wma http://spreak.designersnetwork.org/sumanut/Sound%201%20(2).wma sound jedan je malo veci ... ali je primer drastichan ... u prvih 5 do 10 sec cucete kako zvuka kazhe uiu au na to sam mislio ... drugi primer je mnogo manji 100 kb (za ove shto ih mrze da skidaju ili nemaju vremena) ali primer i nije toliko izrazit kao u prvom fajlu ... eto sad znate na shta sam mislio pa ...
![]() |
#24 |
Super Moderator
|
![]()
Ovo ti se odradjuje kombinacijom phasera i drugih filtera...cutoff...resonance...LFO...malo kombinuj i doboces zadato
![]() |
#25 |
Super Moderator
|
![]()
kraci fajl ti je odradjen phazerom dry:0% wet 100% i to 2 oktava low cut do 800hz i +2-3db 1100hz....dobar synth i odlicno odradjeni compresori...to ti je definicija tog zvuka...odstupanja postoje naravno
duzi fajl ti je isto to phazer sa delayeom i odradjenim rateom tj.phazer ima svoju talasnu duzinu rate kojim se provodi na zvuk nju odredjujes brzim ili kracim talasnim duzinama...e sad...video si da su likovi odradili duzinu note tako da je rate phazera u prvom delu up a u drugom down.....u sve to dodaj i modulation blago ga povecavajuci u prvom zvuku i isto tako blago ga spustajuci u drugom...to ti je to formula 2+2=5 :roll:
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Automatizacija brajko...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Super Moderator
|
![]()
Imam frenda koji je taj "vokalni" efekat mnogo lijepo sam odradio i to u Loopsima. Citav posao je zavrshio sa low pas i band pass fiterima koji osciliraju (fruity peak controler-pandan AutoPan midi efekat u Cubase) postavljeni po insertima ali i po sendovima. Prilicno ga je iznapanjivao ali dobio je uoiuoiuoiuoi od obicnog sustain sinta.
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
imam josh jedno koji phaser je najdobriji za nuendo il cubase ... posto u reasonu kolko god se trudio ... dobijem neshto tako ali ... ja missim da moze bolje ... sa nekim phaserom sa vise opcija il shta znam ... iiii da ... ovaj deo : dobar synth i odlicno odradjeni compresori ... kakve veze kompresori imaju u prichi?
![]() |
![]() |
#30 |
Super Moderator
|
![]()
Za phaser sam ti rekao da ja koristim pulsarove koji su dobri tako da ces preporuku uzeti od nekog drugog
Kompresori su tu zbog bolje dinamike svega u tom zvuku..jer njihovim kombinovanjem u zavisnosti sa drugim instrumentima dobijas ne samo cistiji i izdefinisaniji zvuk vec i sedanje istog u pesmi...tako da ce ti to uaaaa i iuuuuuu ili kako vec bilo :roll: biti jos zvucnije i neverovatnije za napraviti ![]() ali veruj mi sa dobrim phaserom delayom i compresorom kao i sa malo cimanja oko eq-a dobijas isto to ![]() znaci opet 2+2=3 :roll:
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
my trance songs | Coolman | Promocija radova | 13 | 09-01-2010 10:47 PM |
Broken rhythm - Dora (Experimental/Electronica/Psychedelic/Alternative) | brokenrhythm | Promocija radova | 2 | 21-08-2009 10:18 PM |
Neki trance.. | BladeR | Promocija radova | 0 | 24-03-2009 11:27 PM |
Indira-Produkcija-Pitanje | VexMunja | Audio Produkcija - Tehnike | 42 | 20-04-2008 03:18 AM |
trance | DaBear | Razno | 71 | 21-10-2006 09:24 AM |